2 Združljivih Kartuš 30 XL Črno Barvo za Kodak ESP C110 C310 C315 Tiskalnik

2 Združljivih Kartuš 30 XL Črno Barvo za Kodak ESP C110 C310 C315 Tiskalnik

w2851

Novo

Na zalogi

€11.84 €8.29
Količina

Oznake: lua modul, avtor skener, ssd rentgenske disk, kodak usb, ds3231mz, roller kartuša, figurice migos, kodak sd, kartuše kodak, kodak.

2 Združljivih Kartuš 30 XL Črno Barvo za Kodak ESP C110 C310 C315 Tiskalnik Opis Izdelka

Specifikacije: Model: Za KODAK 30 Uporabljajo za: Za KODAK ESP C100 C110 C115 C300 C310 C315 C330 C360 KODAK Hero1.2 Hero2.2 Hero3.2 Hero4.2 Hero 3.1 5.1 VSE-V-Enem KODAK ESP 2100 2150 2170 VSE-V-Enem KODAK Hero 3.1 5.1 VSE-V-Enem Kapaciteta: 15ml Bk, Color36ml Package: 1xBlack & 1xTri-barve Garancija: 24 mesecev Opis: Vse nove blagovne znamke ali Univerzalno Certificiranje: ISO9001&14001 Afterservice: 1:1 zamenjava pakiranje : zaprti plastični vrečki + kartonsko škatlo Plačilni Pogoji www.apok.si dovoljeno

Vljudno opomnik: 1. Pls ne odprete kartušo za pakiranje pred uporabo. 2. Preden namestite novo kartušo s tonerjem v tiskalnik: -Pls, da preverite, ali tiskalnik pravilno deluje -Pls pretresite, da se toner, kartuše, počasi, da poskrbite, da bo toner prahu gladko za dober učinek tiskanja -Pls odstranite oranžna nosilec in izvlecite tesnilni trak, po potrebi 3. Ko se toner prahu zmanjka, ne poskrbite, da pospraviti v Koš za smeti pred dodajanjem nove prahu Tonerja Košem in ne pozabite, da zamenjate kartuše čip če tiskalna kartuša, ki je ena .

Pakiranje & Dostava

zaprti plastični vrečki +color box + kartonski škatli

Strogo embalaže, hitro logistika,5 veje oversea, da dostavo učinkovitost.Sodelovanje z nami, da se boste počutili strele hitro dobre storitve!

Dostava: 1. Dostava način: China Post Registriranih Air Mail ali ePacket brezplačno, DHL, UPS, TNT, FEDEX morali plačati dodatne stroške prevozov 2. Ladjo iz: 3-7 dneh po prejemu vašega plačila. 3. Tranzitni Čas: China Post Registriranih Air Mail ali ePacket: 10-30 delovnih dni (PS: v Afriki: 10-60 delovnih dneh, Brazilija: 10-90 delovnih dni)

DHL, UPS, TNT, FEDEX: 3-7 delovnih dni.Opozorilo: včasih se lahko upočasni zaradi nekaterih naključno pro blems.Pls obrnite na nas ASAP.če ne prejmete izdelka na urnik in bomo rešili problem, dokler ste zadovoljni.Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje. 4. Zagotavljali bomo številko za sledenje čim prej po odpremo ven. 5.Kupec je odgovoren za vse davke ali carinske dajatve za uvoz držav.Če ste zavrne plačilo, in izdelek vrne, ne bomo samo vam NADOMESTILO ZMANJŠANO za STROŠKE PREVOZOV!Če ste se odločili za Brezplačno dostavo način, dali vam bomo NADOMESTILO MINUS 20% vaše naročilo ceno.Vrnitev: 1. Če kupec ugotovili, da izdelek je popolnoma drugačen od opisa, ko ga prejeli, bomo sprejeli vračilo ali zamenjava to.Kupec naj nas o tem obvestite v roku 3 dni po prejemu pridobiti theReturn ali Zamenjavo Dovoljenja.Blago nam morate vrniti kot dobro stanju, kot original.Ko bomo prejeli, mi willreplace je za še enega ali vam NADOMESTILO ZMANJŠANO za STROŠKE PREVOZOV! 2.Shipping stroški so nevračljive.Naslednje smernice za brezplačno dostavo: Strankam, ki prejemajo brezplačna dostava bo nakazana na celoten nakup cene za vse vrnjene izdelke, če njihova celotna da se vrne za vračilo. 3.Morate stik z nami, preden vrnete izdelek nazaj, in ne bomo povračilo stroškov prevoza in ne plačati za stroške prevozov nazaj k nam, razen če težave povzroča naši trgovini!Vračilo: Stranke, ki se vračajo elemente, lahko pričakujete, da se povrne v način, v katerih so plačani v 7-15 delovnih dni po prejemu vrne.

o nas:

Zhuhai QSY Mavrica technology Co., Ltd.nahaja se v guangdong Zhuhai mesto Xiangzhou okrožju.Ustanovljena je bila Marca 2014, je tiskalnik, ki oskrbuje R & D, proizvodnja in prodaja v eno celovito moč inovativnih podjetij, letno prodajo 10 milijonov eur.

Podjetje za "ustvariti delež, win-win prihodnost" poslovno filozofijo, sodobno podjetje, način upravljanja, spodbujanje zelene ekološko okolje in trajnostni razvoj.Družba je vodilna v industriji raven R & D ekipa, s neodvisne raziskave in razvoj jedro tehnologije in intelektualne lastnine, napredne proizvodne tehnologije, donos, veliko višji kot je nivo isti panogi.

Družba je ustanovljena za strateško sodelovanje z domačimi in tujimi znanih podjetij, se je nabralo v dobro kupca virov.Družba se je zavezala, da bo v redu upravljanja, uvedba število upravljanje, raziskave in razvoj ter trženje high-end talent, upravljanje v isti panogi vodilni ravni.še naprej bomo, da se osredotoči na zahtevo kupca za stalne inovacije, odprt za sodelovanje s partnerji, predani zagotavljanju strankam s sistematično rešitev, izdelkov in storitev, ustvariti največjo vrednost za kupce.

Plačilo:

Za več informacij, Pls se nanašajo neposredno na: ali

- Pomoč - Help center (zgornjem desnem na spletni strani), 2. Pls bo celotno plačilo v roku 5 dni po dajanju vaše naročilo 3. Pls prepričajte se, da ste prebrali in specifikacije proizvoda, pred nakupom in, če imate kakršne koli dvome, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate viaTradeManager/Pogovori/da Bi Sporočila

Povratne informacije: Vašo odobritev je največja spodbuda za nas .Vaše povratne informacije so zelo pomembne za naš razvoj podjetij, zato vas vabimo, da pustite pozitivne povratne informacije s petimi ocena, da nas opirajoč se na vaše zadovoljstvo z našim izdelkom in storitvijo.Bomo zelo cenim.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<