PENSAN Kemični Svinčnik MOJ-TECH za 0,7 Modro-Rdeča-Črna 25 Kosov-pero-pisala-opomba knjigo nastavite s pen-fina točke pero-tehnične pero za risanje

PENSAN Kemični Svinčnik MOJ-TECH za 0,7 Modro-Rdeča-Črna 25 Kosov-pero-pisala-opomba knjigo nastavite s pen-fina točke pero-tehnične pero za risanje

w283

Novo

Na zalogi

€13.05
Količina

Oznake: očes risanje, kemični svinčnik, mount pero, oranžna svinčnik, multi pero, knjiga sketch, črna prenosni papir, gel pisalo, rapidograph, po meri pero.

PENSAN KEMIČNI MOJ-TECH ZA 0,7 RDEČE-MODRO-ČRNA 25 KOSOV 2240

Klešče kemični svinčnik kompleti so izdelani za vse vrste potreb.Namenjen za pisarniško in šolsko okolje, za ta izdelek je zelo ekonomična in visoke kakovosti.Ljudje, ki ne želijo biti presenečen nad kakovosti lahko uporabite kemični svinčniki se proizvaja z Pensan s mir uma.

Za tiste, ki iščejo kakovost pri izbiri kemični svinčnik

Nudi edinstven pisanje izkušnje zaradi svoje kakovosti črnila in 0,7 mm debele nasvet.

Hvala za nikelj-srebro zlitina nib, proizvedeno v Švici, se lahko pisno udobno v vsakem okolju.

Zaradi svoje posebne črnilo z nizko pretočnost ravni, spisih bo pišete z Pensan kemični svinčnik ne bo madeže in lahko traja dolgo časa.

Krožna zasnova proizvoda zagotavlja prijetno in udobno uporabo uporabnikom.Presenečeni boste, enostavnosti uporabe Pensan ponuja.

Združuje udobje, preprostost in visoko zmogljivost, ta izdelek vam ponuja priložnost, da napisati udobno.

Izdelani z najnovejšo tehnologijo, Pensan Moj-Tech kemični svinčnik set je Volfram-karbida žogo funkcijo.

Posebnosti

Nasvet Debelina: 0.7 mm

Nacionalno Izvajalsko Telo Material: Srebro, Nikelj

Črnilo Funkcija: Extra low tekočine

Izdelek je primeren za dokumentarno uporabo.

Vsebina paketa

Ta paket vsebuje 25 kemični svinčniki.

Številka Ena v Kemični Svinčnik

Pensan je blagovna znamka razlikuje ustanovili v Istanbulu leta 1967. Podjetje postalo vodilni na trgu v kratkem času zaradi kemični svinčnik, vrste in druge tiskovine izdelkov, ki ga proizvaja.Pensan povečala svoje poslovne glasnost bistveno v letu 2007 z vzpostavitvijo partnerstva z nemško tiskovine velikan Pelikan.

Za Tiste, Ki Želijo Kakovost Pisanje Izkušnje

Ta model, ki jih Pensan z najnovejšo tehnologijo, omogoča udobno pisanje v večini okolij.Izdelek ponuja edinstveno pisanje izkušnje zaradi svoje Swiss made poseben nasvet in dodatne nizko tekočine črnila.Zaradi svoje okrogle načrta, ki jih ponuja zelo koristne, enostavno in udobno uporabo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki