Zaščito pred udarom strele AC SPD 20KA-40KA snemljiv pribor 4P ~320V 5 let garancije Hiša Prenapetostna Zaščita

Zaščito pred udarom strele AC SPD 20KA-40KA snemljiv pribor 4P ~320V 5 let garancije Hiša Prenapetostna Zaščita

w27779

Novo

Na zalogi

€18.91
Količina

Oznake: ac val arrester, dc spd, ese zaščito pred udarom strele, surg zaščitnik, prenapetostna zaščita naprave, ethernet prenapetostna zaščita, diamond slikarstvo polno dame, stekla ac dc, zahodni zaščito pred udarom strele, Prenapetostna zaščita 220v.

1-MY7 Serije Uvod

MY7 prenapetostna zaščita z zanesljivo napetost raven zaščite in varnosti preobremenitve značilnosti, drenaža obrnite val tokovna zmogljivost je močan.Zaščito pred udarom strele za ac nizkonapetostni napajalni sistem distribucije.MY7 prenapetostna zaščita z visoko energetsko MOV, hiter odziv, hitro, varno in zanesljivo varstvo.Proizvodi izpolnjujejo GB18802.1-2011 (IEC61643-1.2005), IEC61643-11.2011 standard.

=========================================== 2-Tehnične Datum TIP: MY7 Razred Zaščite: C Delovna Napetost: ~220V, Max.Neprekinjeno Obratovalna Napetost (Uc): ~320V Nominalni Razrešnice Tok (8/20s) (V): 20KA Max.Odvajanje Tok (8/20s) (Imax.): 40KA IP Raven Zaščite: IP20 Combiner tip:1+0, 2+0, 3+0, 4+0 , 1+1, 2+1, 3+1 opozorilo modul , FS komuniciranje modula : DODATNI Delovno Okolje: Temperatura -40C +80C; Relativna vlažnost kažejo poslabšanje: zelena(normal),rdeča(napaka) Material Zunanji Lupini: zaviralci gorenja materiala =========================================== 3-Glavne aplikacije nizkonapetostni SPD Zelo različne naprave, tako iz tehnološkega in uporabe vidika, so določene za to obdobje.Nizkonapetostni SPDs so modularne, da se lahko enostavno namesti v notranjosti LV stikalne plošče.Obstajajo tudi SPDs prilagodljivi do električnih vtičnic, vendar te naprave imajo nizek izpust zmogljivosti. 4-Načelo

SPD je, da bi se omejile prehodna overvoltages atmosferskega izvora in preusmeritev toka valovi na zemljo, tako da mejne amplitude to prenapetosti, da vrednost, ki ni nevarna za električne inštalacije in električna stikala in stikalne naprave za sijalke.

=========================================== 5-SPD Odpravlja Overvoltages v skupni način, med fazni in nevtralni ali zemljo; v diferencialnem načinu, med fazni in nevtralni.

V primeru prenapetosti, ki presega operacijski prag, SPD vodi energije na zemlji, v skupni način; razporeja energije, za druge živo vodniki v različno mod =========================================== 6-Skupne Značilnosti Uc: Največja trajna obratovalna napetost To je A. C. ali C. D. napetost nad katerim je SPD postane aktivna.Ta vrednost se izbere glede na nazivno napetost in sistem ozemljitev dogovoru.Up: Napetost stopnjo zaščite (V) To je največja napetost čez pol SPD, ko je aktiven.Ta napetost je dosegla, ko trenutno teče v SPD, je enaka V.Napetost zaščito ravni, z izbrano mora biti pod prenapetosti prenesejo sposobnost obremenitve.V primeru strela kapi, napetost čez pol SPD na splošno ostaja manj kot Gor.V: Nominalni zaključka tekočega To je maksimalna vrednost toka 8/20 μs valovnih oblik, ki SPD je sposobna poravnati najmanj 19 krat, Zakaj je pomembno?V ustreza nominalni zaključka, da je trenutno v SPD lahko zdrži vsaj 19-krat: višje vrednosti pomenijo daljšo življenjsko dobo za SPD, zato je zelo priporočljivo, da se je odločil višje vrednosti, kot je minimalna, uvedene vrednost 5 kA.Imax: Maksimalno odvajanje curren To je maksimalna vrednost toka 8/20 μs valovnih oblik, ki SPD je sposobna poravnati enkrat.

Zakaj je I max pomembno?

Če primerjate 2 SPDs z istim I n , vendar z različnimi I max : SPD z višjo Imax vrednost je višja varovalko in se lahko prenesejo višje val trenutno brez poškodovanih

===================================

TUV Certifikat

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<