Prenos Verige 10x20mm 1M Odprta Na Obe Strani Plastičnih Towline Kabel Povlecite Verige 10*20 mm

Prenos Verige 10x20mm 1M Odprta Na Obe Strani Plastičnih Towline Kabel Povlecite Verige 10*20 mm

w27284

Novo

Na zalogi

€6.27 €5.65
Količina

Oznake: strojna oprema, pralni, Veriga, 15 mm, povlecite x, 15x15, 3d tiskalnik povlecite verige, veriga prenosa, R38, verige povleci, 3d kabel.

Kabel Povlecite Verige Žice Prevoznik 10*20-velikosti 1000 mm ta postavka je Miniaturne serije, 10-brez odpiranja tip

ShenZhen Ustvarjalnost Technology Co.,Ltd Opis:

Ustvarjalnost je inovativna visokotehnološka podjetja, ki je specializirano za 3D tiskalnik, design, R&D, proizvodnja, prodaja, prodaja rezervnih delov in 3D tiskalnik, povezane z izvedenimi finančnimi instrumenti.Družba se je zavezala, da razvoj in inovacije 3D tiskalnik trga za posameznike, družine, izobraževanje, družba zagotavlja učinkovito in cenovno 3D tiskanje rešitev, da izpolnjuje vsakega kupca zahteve za učinkovitost, kakovost in hitro izdelavo prototipov.

Razširi ključne besede: Ustvarjalnost 3D tiskalnik,I3 3D tiskalnik,Jedro XY 3D tiskalnik,3D tiskalnik motor,Koračnih motorjev,17HS4401,17HS4401S,VREDNOTIJO 17 Motor,VREDNOTIJO 23 Motor,Steper motornih dirver,3D tiskalnik pribor,3d tiskalnik deli,Ob,Spojka,Iztiskanje kit,Titan iztiskanje,CR10 iztiskanje,MK8 iztiskanje,šoba,MK8 šoba,E3DV6 šoba,MK10 šoba,Grlo,PLATON 170,3 D DOTIK,BL DOTIK,LERDGE,Avtomatična izravnava,PTFE cevi,Ogrevanje aluminija blok,100K Linijo,E3DV6 Kit,GT2 Kit,matični plošči krmilnik,na motorni pogon,Toplotno odporen trak,Linearnih Ležajev,LCD2004,A4988 koračnih motornih voznik,Drv8825 koračnih motornih voznik,T8 vodi vijak,E3D J-glava,Škripec&Časovni pas,Povlecite Verigi,Radiator,Linearni vodnik,3D tiskalnik blago,PLA žarilno nitko,ABS žarilno nitko,PLA,ABS,3D tiskalnik toplo posteljo,3D tiskalnik fan,3D tiskalnik šobe,3D tiskalnik napajanje,3D tiskalnik, ki z matično ploščo.

Opis: Ustvarjalnost je ena izmed najbolj profesionalno 3D tiskalniki in oprema iz Kitajske.Izključni razvoj dvo-barvni 3D tiskalniki in Jedro XY3D tiskalniki so dobro sprejeli uporabnikov po vsem svetu, ki smo se zavezali, da se vaš najbolj zaupanja vreden dobavitelj,Naše volje, uporabite najboljše ponudbe, je cena za vas in storitev na enem mestu.

1.O nas: ShenZhen Ustvarjalnost Technology Co.,Ltd je one-stop storitev za 3D print proizvodnja, R&D, prodaja, pribor in 3D tiskanja, povezane z derivati iz Kitajske.

Ustvarjalnost Vseh Naših 3D tiskalniki in pribor izdelkov zagotavljajo globalno (po meri, oblikovanje, preverjanje) 2.Kontakt: E-mail: sales#Creativity3Dprinter.com,Prosimo, uporabite # po nadomestitvi s @. 3.PLAČILA: sprejemamo naslednje plačilne metode:

Depozitni,T / T vnaprej, Paypal, Western Union.

Če imate kakršne koli druge pogoje, pls obrnite na nas. 4.Dolgo Časa Garancije: nudimo 90-365days garancija na vse artikle.Deli se lahko vrne za zamenjavo ali vračilo v garancijo.

Predmeti bodo pregledani pred odpremo.Ti bodo v dobrem stanju.Če obstaja nekaj težav s predmeti, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Vljudno prosim, obrnite na nas, preden se je vrnil vse izdelke.Vse se vrne, je treba vložiti v 90 dneh od ta pošiljka datum.Vrniti morajo biti v novo stanje(v ENAKEM STANJU kot ga je bila poslana). 5.Hitra DOSTAVA: Deli, ki bi bili dobavljeni v roku 1-7 delovnih dni.

Če nimate računa pri kateri kurirja, vam lahko pomagamo pripraviti prevoz na naši strani in plačilo ladijskega stroškov tukaj.Mi lahko ladja naše deli z DHL, UPS, FedEx, TNT in itd.na večini mest na svetu.Če vam je ljubše, vsak drugi dostava načine, prosimo, povejte nam in bomo preverite, če je na voljo.Zagotovili bomo najnižjo pošiljko stroškov. 6.CARINSKE DAJATVE & PREDAJA FEE: vljudno Prosim, upoštevajte, da je naša cena je EXW cena, ki ne vključuje ladijski promet pristojbina ali provizij.

Ko so deli prispeli na lokalnem po meri, če so bili deli zaračunane carine, ne bomo odgovorni za vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 7.Kontaktirajte NAS: Naše govorilne ure so 9:00-12:00 ; 1:00-6:00pm Kitajska HK delovni čas.Ponedeljek-petek, razen počitnice.

Vsa E-poštna sporočila bo odgovoril v roku 24 ur, Trademanager bi mogoče odgovoriti v 5minutes.

Prosim, ne bo odvrnilo, če vaš e-poštni ni odgovorilo, med zunaj-poslovnih ur.

Smo zaprti, vikendi, tako da, če imate e-poštni nas v petek, morda ne bomo dobili nazaj, dokler naslednji ponedeljek.

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, OBRNITE na nas pred odhodom negativne povratne informacije, smo odgovori e-pošto v 24 urah. 8.Domači Sodelovanje: Mi lahko vaš materni partnerja na Kitajskem z našo one-stop-dobave zmogljivosti.Če ste na Kitajskem, ste dobrodošli, da nam preiskavo.

Ustvarjalnost bo poskrbite, da vam 100% zadovoljiv odgovor.Izbira je Ustvarjalnost vas prava izbira.

Zahvaljujemo se vam za obisk.Če imate kakršna koli vprašanja, vas prosimo, da klic ali e-mail Naše družbe.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki