Električni Mesto Varilec 230V Prenosni Ročno Varjenje Nasvet Pištolo 2.0 +2.0 mm

Električni Mesto Varilec 230V Prenosni Ročno Varjenje Nasvet Pištolo 2.0 +2.0 mm

w27024

Novo

Na zalogi

€364.99 €328.49
Količina

Oznake: pralni vara mini, vara, varilec, sunkko, laser vara stroj, spot vara, inverter vara stroj, zobni mesto varilec, točke varilec, plastični varjenje kit.

Opis Izdelka

230V Električni Mesto Varilec

Odlično zanesljivo strokovno obseg spot varilcev, zagotavlja hitro, dosledno spot zvarov z minimalno operaterja utrujenost.Impresiven seznam pogostih funkcij, vključno s popolnoma nastavljiv nasvet tlak, lahka in zelo dobro uravnoteženo gradnje.Trajno Varjenje Nasveti Ločena Nadzorna Plošča Zamenljive Varjenje Nasveti Kompaktna Velikost

Tehnični podatki: Napetost: 230V Max Spot Vara Debelina: 2,0 v +2,0 mm Hrupa v Raven: Projekcija Roke: 120 mm Zamudo Omrežne Varovalke: 25A Min.počitek Med Zvari: 20seconds Največje Sile Vpenjanja: 120 kg Velikost: 440 x 100 x 185mm

Package Vsebina: 1x Electic Mesto Varilec 1x Pribor Komplet Ključne Značilnosti

Trajno Varjenje Nasveti

Varjenje nasveti so izdelani iz visoko kakovostnega jekla, da bi dobili popoln vara, To je enostavno, da vara skupaj kovinski materiali s uporabljajo točkovno varjenje debeline 2.0 +2.0 mm.

Različni Nadzorni Plošči

Z izrazito plošči, boste lahko, da deluje brez težav.Obstajajo pari načini za vaše možnost, enostaven in preprost za uporabo.

Prenosni Težav Poiščete

Opremljena s prenosnimi težav poiščete.Pri uporabi stroja, težav poiščete vam pomaga, da se držite tesno in truda, ki ponuja natančnost in stabilnost.

Zamenljive Varjenje Nasveti

Mesto varilec prihaja z dodatnim parom varjenje nasveti za več uporab.Preprosto twist nasveti izključi, ko so pripravljeni, da se zamenja in vijak na novo.

Kompaktna Velikost

Je dovolj velik za opravljanje varjenje operacije, in tudi kompaktno za shranjevanje, ko ni v uporabi; ne zavzamejo veliko krajev.

Visi Trak

Obstaja visi trak na seznamu,preveč.Lahko ga obesite okoli vratu, kadar želite, za uporabo ali prenos stroja, tako da vam ni treba, da držite ves čas.

Lastnosti in Podrobnosti 【VARJENJE DEBELINA:2,0 v +2,0 mm】- Varjenje nasveti so izdelani iz visoko kakovostnega jekla, da bi dobili popoln vara, To je enostavno, da vara skupaj kovinski materiali s uporabljajo točkovno varjenje debeline 2.0 +2.0 mm. 【LOČENA NADZORNA PLOŠČA】- Z izrazito plošči, boste lahko, da deluje brez težav.Obstajajo pari načini za vaše možnost, enostaven in preprost za uporabo. 【ZAMENLJIVE VARJENJE NASVETI】- Mesto varilec prihaja z dodatnim parom varjenje nasveti za več uporab.Preprosto twist nasveti izključi, ko so pripravljeni, da se zamenja in vijak na novo. 【KOMPAKTNE VELIKOSTI】- je dovolj velik za opravljanje varjenje operacije, in tudi kompaktno za shranjevanje, ko ni v uporabi; ne zavzamejo veliko krajev. 【VISI TRAK】- Obstaja visi trak na seznamu,preveč.Lahko ga obesite okoli vratu, kadar želite, za uporabo ali prenos stroja, tako da vam ni treba, da držite ves čas.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<