LED avto žarnice h4 H7, H8 H11 9005 9006 p-šest dled

LED avto žarnice h4 H7, H8 H11 9005 9006 p-šest dled

w26916

Novo

Na zalogi

€28.76
Količina

Oznake: d1s 35w 55w, 881 h27, h7 led mini, led n2, h1 high power led, h4 led, super daleč, hbe led, hb3 led, h4.

Avto LED žarnica h4 H7, H8 H11 9005 9006 p-šest s 4-мя močna Led iz Philips Luxeon MZ, zasnovan za spreminjanje standardnih halogenske žarnice.

Prednosti svetilke

Blagovne znamke LED svetilke, s štirimi viri svetlobe, расположенными za 2 element na vsaki strani, втрое vrhunsko halogenske žarnice z njegovo svetlost.Tok žarnice je tako visoka, kot 4000 LM.

LED žarnice h4 H7, H8 H11 9005 9006 p-Šest urejene tako, kaj točno ponovi светотеневую meje (- ti) in se osredotočiti обыкновенной halogenske žarnice.Tako po njeni namestitvi, se ne slepi, avto voznik, идущего smeri.

Prilagoditev-ti

Skupaj z dvema žarnice je imbus ključa, da prilagodite-ti da.Če želite prilagoditi osredotočiti svetlobo, potrebujejo выкрутить vijak, ki je določena obroč adapter skp na nitko.Po tem se lahko zavrti avto Led navpično in vodoravno, na kateri koli kota, s čimer настраивая oddaljenost od svetilke LED virov.Na ta način lahko uresniči natančno prilagoditev razsvetljave.Zaključek nastavitve znanja, potrebna nazaj Zaklepanje in vstavite luč v središču pozornosti.

Kombinirani hladilni sistem

LED svetilke uporabljajo теплопроводная cev, ki se uporablja, ko hlajenja CPU.Načelo njenega delovanja je za ograjo toplotne energije, излучаемой Led in ga prenesete v zadnji svetilke, kjer je Aluminijasti Radiator, ki prisilno dissipates je toplo.Hitrost prenosa toplotne energije cev pomeni, da je hitrost zvoka.Zaradi teh značilnosti, lučka dobi dobro hlajenje, ki zagotavlja stabilno delovanje in svetlost žarometi, še posebej v vročih obdobju.

Razen tega, hlajenje radiator Vključeni Fan двухрядном kotalnega ležaja, ki v primerjavi z rokav slip je več življenja, in ne proizvaja hrupa.

Zunanje voznik

LED svetilka je posebna voznik, ki zagotavlja ustrezno power Led in предохраняет sistem od nihanja moči.Glavni njena značilnost je, da v primerjavi s halogenskimi žarnicami virov je zunaj luč.Posledica tega je, da je ne bomo dobili dodatne toplote od voznika, ki je zaprti paket, iz plastičnih mas.

Enostavna Namestitev

Še ena prednost LED vir je dioda most, opravlja zaščitno funkcijo Led.Poleg iz tega, je urejeno tako, da če se ne zahteva skladnost s polariteto.Za razliko od velike moči, xenon kolegi, ta sprememba ne oddaja ultravijolični žarki, ki s časom povzroči потускнение reflektorji, ki vplivajo na kakovost razsvetljave.

Glavne Tehnične specifikacije

Naše podjetje je specializirano za izvajanje te izdelke in ponudbe za nakup LED žarnica h4 H7, H8 H11 9005 9006 p-šest, z manjšimi stroški.Dobrodošli tako debelo in drobno nakupe.Za redne stranke in veleprodajnih kupcev je prilagodljiv sistem popustov.Dostava blago, ki se prevaža po več RF in držav, v bližini зарубежья.Optični uspešnosti Splošno žarnica svetilnost: 4000 Lumnov Светодиодцы Philips Luxeon MZ moč 55 w Kota svetlobe: 180 stopinj sta. V svetilka 4 светодиодa Philips Luxeon MZ Led količina: 4 Indoor sobna drugih proizvajalcev: 12972prc, 12972prb tokovna poraba Napajanje: 12V/24V DC Barvna paleta Beli Seznam vsebine Paketa količina: 2 Kos Cena za: 1 Kos

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<