Vozilo vgrajeni night vision vožnje infrardeče toplotne slike kamera lov iskanje termo vision camera

Vozilo vgrajeni night vision vožnje infrardeče toplotne slike kamera lov iskanje termo vision camera

w2646

Novo

Na zalogi

€1 150.05
Količina

Oznake: iray, vizija noč fotoaparat, temperatura toplotne, night vision optičnih vlaken, toplote, toplotne, fotoaparat toplotne vizija, nv400b, toplotne vizija, fotoaparat toplotne, thermovisor.

Vozilo vgrajeni night vision vožnje infrardeče toplotne slike kamera lov iskanje termo vision camera

Opis:

High-tech anti-shake tehnologije, jasnejši za opazovanje

Stabilizacija slike tehnologija za zagotavljanje prikaza slike normalno in jasno vozila med vožnjo.Priznavanje in zaskrbljujoče razdalja: Običajni način: Če je razdalja med Ljudi in Vozila, je preko 70m, potem imaging bi biti premajhen, sistem ne bi mogel natančno ugotoviti pešce.Če je razdalja med pešci je manjša od 15M, potem imaging bi bilo preveč veliko, sistem tudi ni mogel natančno ugotoviti pešce High-speed mode: sistem za pešce zaznavanje razdalje lahko dosežete 110M (zdaj night vision sisteme in vozila se lahko vzdržuje komunikacijo in dostop do podatkov o hitrosti) Zaskrbljujoče Strategije: V normalnih okoliščinah bi zaskrbljujoče v sprednji del vozila 15-70M predelom našli pešce.Ko se je avto kupiti v sredini ceste, steze na obeh straneh ne alarm. 1 RDEČA ZASKRBLJUJOČE, Ko pešce, je v pred vozilo 15-30 M,z rdečim pravokotnikom, da se prikaže pešce položaj, rdeče pešcev označevanje slik je zaskrbljujoče, medtem ko glasno trikrat "bit" zvok. 2 RUMENA ZASKRBLJUJOČE, Ko pešce, je v pred vozilo, 30-70M, s rumen pravokotnik, da se prikaže pešce položaj, rumena pešcev označevanje slik je zaskrbljujoče, medtem ko glasno one time "bit" zvok.Samodejna hitrost način preklapljanja: 1. High-speed mode, Ko hitrost vozila je višja kot 80KM / H, in avto je naravnost vožnja, center območje slike, ki bi se prikaže 1,5-kratno povečavo, odkrivanje razdalja je do 90-120 M 2. Srednja hitrost način.Ko hitrost vozila je manjša od 30km/H, ko je avto volan v levo, slika levo področju bi se prikaže 1,5-kratno povečavo, avto volan v desno, se slika desno področju bi se prikaže 1,5-kratno povečavo. 2. Srednja hitrost način, Ko hitrost vozila je manjša od 30km/H, ko je avto volan v levo, slika levo področju bi se prikaže 1,5-kratno povečavo, avto volan v desno, se slika desno področju bi se prikaže 1,5-kratno povečavo. 3. Low-Speed mode, Ko hitrost vozila je manjša od 5 KM/h, pešce odkrivanje funkcija je prisiljeni zapreti.

O Ladijski

Za Express(DHL, UPS, EMS, FEDEX, SF, TNT, itd.) Po zraku(letalo), Po morju(čoln), ki temelji na vaše zahteve.

Naše Storitve 1. Nudimo 2 leti garancije.Nakup z zaupanjem in tehnično podporo. 2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili. 3. Če je element, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka. 4. Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<