Čakro, Kremen Naravni Kamen, Drevo Življenja Nihalo Modni Obesek Dekoracijo Pisane Srečen Obrti DIY Darila

Čakro, Kremen Naravni Kamen, Drevo Življenja Nihalo Modni Obesek Dekoracijo Pisane Srečen Obrti DIY Darila

w26224

Novo

Na zalogi

€4.19 €2.93
Količina

Oznake: kristalno drevo, čakro kamna, keychain kamna, gemstone drevo, čakro kristalno nastavite veliko, čakra, nihalo, 7 chakra piramida, čakro nastavite kamna, življenje drevesa obesek.

Dobrodošli v naši trgovini!

Bomo prevzeli In Poskušali Naše Najboljše, Da prepričajo.Želim Vam srečno Življenje In Dobre Sreče vsak dan.

Izdelek Parametrov

Velikost teža dolžina:110mm širina:50 mm teža:13g

Opis izdelka

Čakro, Kremen Naravni Kamen, Drevo Življenja Nihalo Modni Obesek Dekoracijo Pisane Srečen Obrti DIY Darila Naravno čista ročno boutique proizvodnje, vsak kos ima svojo edinstveno lepoto, je dobro darilo vredni prijatelji in sorodniki.To je dobro za zdravje, zmanjšanje elektromagnetnega sevanja in degaussing.Nositi ta ornament, da dodate čar, želim si, da bi to všeč.

Nakup premisleki

.Zaradi svetlobo in zaslon razlika barvo lahko nekoliko razlikujejo od slike Prosimo, dovolite 0.3-0.5 mm napak zaradi ročnega merjenja hvala!

1 Logistika prevoz

1. Dostavo običajno prispejo v roku 25 do 60 dni, Dobavni roki, se razlikuje od regije do regije 2. Vse trgovsko blago, ki se ukvarja prodajo, so v dobre kakovosti in po strogi test, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti. 3.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate ~~ mi smo vedno tu za vas !

2 Politiko Vračanja

1. Če ne boste 100% zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas preko Messager.Bomo odgovor v en delovnik.Obljubljamo, da se ukvarjajo s problemom dobro in, da si srečen 2. Za kakovost problem, nudimo 100% vračilo kupnine. 3. Če ste nagnjeni, da se vrnete ali zamenjate postavka za druge težave, ki smo (delno) plačilo dostavnina, glede na naravo problema.

3.O povratne informacije

1.Upam, da vam lahko nam dobre povratne informacije po prejemu blaga, kar je res pomembno, da nas 2.Prosim, ne nam negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami.Obljubljamo, da reševanje vseh vrst težav, tako dolgo, kot si obrnite na nas. 3.Prosimo, da nam pet-start povratne informacije, če ste zadovoljni z nakupom. 4.To bo zelo hvaležen, če daste v skupno rabo slike predmetov, v povratnih informacij.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<