5.5" Za Motorola G4 XT1622 XT1625 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Za Moto G4 Zaslona Zamenjava XT1622

5.5" Za Motorola G4 XT1622 XT1625 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Za Moto G4 Zaslona Zamenjava XT1622

w2618

Novo

Na zalogi

€19.27 €16.00
Količina

Oznake: prikaz moto g4 igra, slm, samsung galaxy s8 plus primeru zajema prostor, namig, apoquel, c118, cubot opomba s, prikaz motoz g4, motorna moto g3, motorola razr original.

5.5" Za Motorola G4 XT1622 XT1625 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Za Moto G4 Zaslona Zamenjava XT1622 modname=ckeditor5.5" Za Motorola G4 XT1622 XT1625 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Montaža Z Okvirjem Za Moto G4 Zaslona Zamenjava XT1622

1. Po testiranju,naši strokovni delavci, ki so specializirani za pakiranje, za 6 let, bo zelo hudo, da paket vsak izdelek.

2. Naše podjetje ne bo nikoli pustil zlomljenih izdelkov ali pošljite narobe itmes zgodilo,ker ko delavec paket,vodja kontrole kakovosti bo preveril vsak paket pred pošiljanjem ,on bo poskrbel, da je vsak izdelek za desno stranko in ne bo razdeljeno med prevozom.

1. Smo skoraj sprejeti vse plačilne metode ,priljubljenih plačilnih metod, kot je navedeno zgoraj kaže.Če si želite plačati druge metode,prosimo, obrnite na nas,bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.

2. Mi ne strinjam se, da ladja ne da bi dobili plačilo,ali vam pošljemo brezplačno vzorec,saj vse izdelke, ki predstavljajo vsi naši delavci trdo delo.

1. imamo veliko način dostave,običajno nudimo www.apok.si standardne dostave ,ki je zelo hitro, da večina držav,lahko spremljate to kadarkoli .Poleg tega,da imajo garancijo,če je paket izgubil, ali zdrobljen,vam bodo polno nadomestilo.

2. Bomo odpremo blaga v 1-48 ur po tem, ko potrdite plačilo.včasih bomo ladje takoj, ko dobimo plačilo,to pomeni, da mi lahko ladja v roku ene ure včasih,ker imamo dovolj zaloge.Poleg tega,če vam je všeč, drugi način dostave,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo.

1. Prosimo, odprite in preverite vaš paket, preden ga podpišete.

2. Prosimo preizkusite zaslona in se prepričajte, da lahko dela, preden jih namestite .Vse umetno škodo in namestitvene napake, ki so iz naših odgovornost.

3. Prosimo pack izdelek z originalno embalažo ali drugega mehurček vrečko in bubble polje, če morate vrniti izdelek.

4.Če imate kakršnakoli vprašanja o naših storitev,vas prosimo, komunicirajo z nami,naše trdo delajo za delo zaposlenih skoraj 15 ur, ki bodo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

1.O tem, kako kakovosti, ki jih ponujate?

Mi v glavnem ponujajo kakovost za originalne,Nove blagovne znamke ali AAA visoko kopiranje, smo tudi druge lastnosti, kot na različne potrebe.Lahko nudimo različne kakovosti za drugačen standard, ki imajo različne cene.Prosimo, da nas kontaktirate, kaj je kakovost, ki jo potrebujete.

2.Lahko sem kupiti izdelek po nižji ceni?

Vse izdelka sta najboljšo ceno za kupca.Nudimo popust, če lahko večino nalog.

3.Ni nobenih dodatnih stroškov?

Različne države zaračunavajo različne davek.Na ceno, ki jo kupec plača za ne vključujejo davek na carinsko.Vendar si bomo pomagali kupca, da razglasi nižje vrednosti na carinsko.Tako vam ne bo treba plačati davka ali plačati nekaj.

4.Kakšna je garancija na vaše podjetje?

Ponujamo 12 mesecev garancije za stranko, če obstajajo težave s kakovostjo.Vendar nismo odgovorni za kakršno koli umetno škodo in namestitev napake.

5.Kako dolgo bo trajalo me, da bi dobili parcelo?

To je odvisno od ladijskega način, da se odločite, si lahko ogledate v "Predvideni Čas Dostave", ko si izberete način dostave.

6.Lahko sem ga namestite sam?

Da,poslali vam bomo brezplačno orodja nastavite za vsak paket,ga lahko namestite sami,vendar vas prosimo, poiščite namestitveni vodnik iz Youtube, sledite korakom in bodite pozorni na magistrski Ukrepi.

7.Če pride proizvod zdrobljen ali izdelek, ki niso prišli, da mi,kako lahko naredim ?

Prosim, povejte nam vse težave,ki vam ustreza, bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagali,bomo rešili vse težave, da se boste zadovoljni,vas prosimo, zaupajte nam.

8.Kaj moram paziti, da med namestitvijo?

1) Preskus vse zamenjava pred namestitvijo.

2)Pazi orodja ne dotik osvetlitev in lcd območja, zlasti ne pritisnete levo in desno kotu LCD , ti območje je eaisly, da je poškodovan.

3)Ne bo voilent,prosimo, pritisnite mehko in običajno ko izbiramo izdelka polje ali ko nameščate,ker LCD-je krhko.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<