Po Meri Kovinska Torbica Pen Oglaševanje Darilo Polje Tiskovine Polje Revijami Trgovina Po Meri Logo Šolske Potrebščine, Čitljivo

Po Meri Kovinska Torbica Pen Oglaševanje Darilo Polje Tiskovine Polje Revijami Trgovina Po Meri Logo Šolske Potrebščine, Čitljivo

w25814

Novo

Na zalogi

€3.94 €2.72
Količina

Oznake: stylest torbica pen, barvno oznako roll, foto abeceda, peint svinčnik, pisalo za iphone 10, vrečko svinčnik, koi marker, moški tiskovine polje, primeru nalivno pero, svinčnik kositra.

Prilagodite svoj logotip.Lahko pustite sporočilo, da nam za besedilo, ki ga je treba natisniti.Seznam vsebine: 1X Svinčnik + Napis Obvestilo: Prosimo, navedite vaše graviranje informacije ob nakupu. 1.Napis besedila + pisave + napis položaj 2. Če ni pisave in pisave podatki o lokaciji, ki jih bomo uporabili privzeto pisavo in lokacijo za pisavi. 3. Če ni nobene črke vsebine, bomo poslali Svinčnik primeru brez napisov.v "pisave in vzorec" je prikazano na naslednjih slikah so vgravirana v PROSTI in so vključeni v vaš nakup

Pozor !!!

Brezplačno graviranje ne vključuje Prilagodite svoj logotip !!!

Prilagodite svoj logotip,Prosimo, obrnite na nas !!!Prosimo, obrnite neposredno na nas za velike količine in veleprodajnih cen.

Pisave

Prilagodite Vzorec Srce

(Brezplačne carving naslednje vzorce !!!)

LOGOTIP Položaj referenčne ( Opomba: samo eno carving položaj, je lahko izbran !!!)

OBVESTILO:

Naši Izdelki:

Uporabljamo prave fotografije pokazati naše izdelke, kar vidite, kaj boste dobili.Velikost napake, +- 3cm, to je normalno.Svetlobne učinke barva razlika je normalno.

Naše Storitve:

Lahko klepetate z nami za vsa vprašanja preko TradeManager, vam bomo odgovorili vam pravi način, Če ne bomo spletnih, vas prosimo, e-mail us, bomo dobili nazaj, če vam v roku 24 ur .

Plačilo:

Sprejemamo Depozitni, Kreditne kartice, Visa, Master, TT in Denar bookers .Če boste morali plačati nas tudi na druge načine, vljudno prosim, da nas kontaktirate po e-pošti ali spletu TradeManager.Pred plačilom, prosimo, še enkrat preverite vaše informacije za dostavo: naslov, ime, poštna številka, telefonske številke itd.

Vrne Izraz :

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<