NOV Svež Preoblikovanje 5 Igrača Dinozaver Tank Zrakoplova Vojaških Igrač in figuric Avto Robot Plastičnih Anime Vzoren Fant Darila

NOV Svež Preoblikovanje 5 Igrača Dinozaver Tank Zrakoplova Vojaških Igrač in figuric Avto Robot Plastičnih Anime Vzoren Fant Darila

w25709

Novo

Na zalogi

€8.41 €6.56
Količina

Oznake: robot, preoblikovanje, robot igrača, kul stvar, nezuko sex lutka, hoja robot komplet, Gojira, 1 18 joytoy, opeke ww2, trasformers optimus prime.

Dobra novica !!!Nakup 2 kosa ,boste dobili 2% popusti.Kupiti vse 4 kose ali več ,boste dobili 3% popusti.

Naš robot je minilo CCC certificiranje(Kitajska Obvezno Certificiranje).Robot višina: 15-19 cm (Vsak robot vse so podrobno velikost grafikona.) Material: Visoko kakovostne Plastike ABS Nižje cene, enako visoke kakovosti.Vsi so na zalogi zdaj !

Package: Brez Original Škatle.

Izdelke Brez originalne polje samo zato, da se zmanjša prostornina in masa, da shranite prevoznina stroški, zato je cenejša kot z originalno škatlo nekaj dolarjev.Vendar L značilnim cene, enako visoke kakovosti.

Vendar Brez izvirni paket polje blaga bo uporaba super trdoto karton za embalažo, ki je (kot v nadaljevanju), zagotoviti, da nikoli ne bo imel simpatij.

Ti modeli imajo tudi zlitine različico, če želite kupiti zlitine različicah, si oglejte na spodnjih povezavah:

Vsi izdelki v naši trgovini lahko meša!Trgovina na drobno in trgovini na debelo, so vsi dobrodošli!Vas prosimo, da nas kontaktirate za več izbir!Vse Preiskave, pls, vas prosimo, da se obrnete na nas, naše odzove v roku 12-24 ur na najbolj.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<