Začasne Tetovaže Prenos Stroj, Tiskalnik, Risanje Toplotne Šablona za Kavo kopirni stroj za Tatoo Prenos Papir, kopirni stroj, Tiskalnik NAM plug

Začasne Tetovaže Prenos Stroj, Tiskalnik, Risanje Toplotne Šablona za Kavo kopirni stroj za Tatoo Prenos Papir, kopirni stroj, Tiskalnik NAM plug

w2562

Novo

Na zalogi

€443.82 €297.36
Količina

Oznake: matrica kovinski rezalni stroj, tiskalnik za tiskanje, začasni tattoo, predal tabela, krog tatoo matrica, henna matrica, za tatoo tiskalnik, airbrush matrice predloge lobanje, xion tatoo stroji, maska za predlogo.

Opis:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti tatoo prenos kopirni stroj je namenjen za tatoo prenos papirja za tiskanje in termičnega papirja, ki zagotavljajo hiter in učinkovit prenos tiskanje.Izdelan iz kakovostnega materiala, ki je okoljsko, varno in trpežne za dolgotrajno uporabo.

Mini velikosti in lahek za enostavno prevoz, kompakten varčevanje z energijo, ne s črnilom, potrebnih za toplotno tiskanje.

Torej, kaj še čakaš?Ne zamudite.

Značilnosti:

1. Izdelan iz kakovostnega materiala, ki je okoljsko, varno in trpežne za dolgotrajno uporabo.

2. Obstajajo 4 dotaknite gumba za različne funkcije in so tudi lučke kazalnika, ki lahko kažejo na stanje tiskalnika, vključno gumb cancel (prekliči), vir gumb, WLAN gumb in tudi gumb za vklop, kar je zelo priročno in funkcionalno.

3. Prihaja s kablom USB, tiskalnik, ki je lahko povezana z računalnikom.

4. Za povezavo WLAN, tako tiskalnikom, ki podpira dve vrsti načini delovanja: na strani odjemalca in dostopne točke.

5. Tiskalnik je funkcija stanja pripravljenosti.Ko ni papirja hranjenje, št prejetih podatkov in se ne uporablja 3 minute, bo tiskalnik v načinu mirovanja, da se zmanjša poraba energije.

6. Tiskalnik lahko papirja za tiskanje iz mobilnih telefona, in če ste uporablja perifernih naprav za tiskanje, operacijski sistem za mobilne naprave (e.g.Pametni telefon ali Tablični računalnik) mora biti iOS 9.0 ali zgoraj, in Android 4.0 ali več.

7. Primerna za tiskanje tatoo prenos papirja za tiskanje in termični papir in primerna velikost papirja je A4 in B5, ki omogoča hitro tiskanje hitrost, malo glasen zvok.

8. Mini velikosti in lahek za enostavno prevoz, kompakten varčevanje z energijo, ne s črnilom, potrebnih za toplotno tiskanje.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: Tattoo Prenos Kopirni Stroj

Možnosti: NAS Plug

Material: Kovina

Način Tiskanja: Termično Tiskanje

Hitrost tiskanja: 2ppm (termični papir) ali 1ppm (tattoo prenos papir za tiskanje)

Ločljivost: 200dpi x 200dpi

Tiskalniška Vrata: USB2.0

Nadzor Jezik Tiskanje: GDI

Podajanje Papirja (Metoda: Priročnik Za Hranjenje

Velikost Papirja: A4 & B5

Paper type (Vrsta papirja: tattoo prenos papirja za tiskanje in toplotne papirja

Potrošni Material: Noben

Operacijski Sistem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows10, Android 4.0 ali več, iOS 9.0 ali zgoraj

Napajanje: 14V 6A

Adapter: AC 110V-220V

Moč: 150W (Max.)

Hrup: Najvišja raven zvočnega tlaka≤58dB(A)

Velikost: cca. 283 * 59 * 38.5 mm / 11.1 * 2.3 * 1.5 palčni

Neto teža stroja: 545g

Delovna Temperatura: 5℃ ~ 40℃

Delovna Vlažnost: 40% ~ 60%

Temperatura Skladiščenja: -25℃ ~ 40℃

Skladiščenje Vlažnost: 5% ~ 90%

Atmosferski Tlak: 86kPa ~ 106kPa

Prednost: Mini velikosti, enostavno prevoz, kompakten varčevanje z energijo, ne s črnilom, potrebnih za toplotno tiskanje

Navodilo:

1. Start tiskalnik: poskrbite, da je napajalni kabel tiskalnika pravilno priključen.Zaženite računalnik.Start in tiskalnik kazalnik luči so osvetljena.Počakajte, da se papir hranjenje lučka ugasne, in nato tiskalnik je pripravljen za tiskanje.Potrdi se, da je tiskalnik gonilnik je bil pravilno nameščen in deluje normalno.Priključiti tiskalnik na RAČUNALNIK s pomočjo USB ali povezavi z omrežjem WLAN.Dal papir v tiskalnik do tiskalnik samodejno vodi papirja na pravo mesto.Opomba: prepričajte se, da zaženete računalnik najprej, in nato zaženite tiskalnik (če tiskanje prek omrežja WLAN, se prosimo povežite se v omrežje prvič), ali pa lahko povzroči, da računalnik ne more prepoznati tiskalnik.Če računalnik ne prepozna tiskalnik, prosimo, ponovno zaženite tiskalnik ali vstavite USB-kabel znova priključite na omrežje WLAN.

2. Tiskanje prek USB: Odprite dokument, ki naj se natisnejo, in izberite "Print" na "File" meni.V "Print" pogovorno okno, kliknite "Name" iz spustnega seznama in izberite "OEP103W".Kliknite "properties" (Lastnosti), izberite napredno možnost v "Papir/Kakovost" zavihek v pogovornem oknu, in izberite svetlost če spremenite svetlo ali temno učinek natisnjeni dokument.Nastavite možnost tiskanja in število kopij, in kliknite "OK" za potrditev.Tiskalnik začne tiskanje in okno "OEP103W Status Monitor" pops up na računalnik.Če se morali preklicati trenutno opravilo za tiskanje, lahko pritisnete tipko "Clear" gumb na tiskalnik ali kliknite na "Prekliči tiskanje" za zaustavitev trenutnega tiskalnega posla v oknu "OEP103W Status Monitor".

3. Tiskanje prek omrežja WLAN: Ko je tiskanje prek omrežja WLAN, prosimo poskrbite, da bo tiskalnik, ki je že povezan uspešno.Prosimo, izberite "OEP103W-WLAN" na spustnem seznamu v polje "Ime", v "Print" pogovorno okno, in drugih postopkov, ki so enake USB, tiskanje delovanje.

Paket Vključuje:

1 x Tiskalnik

1 x Napajanje

1 x USB Kabel

1 x U Disk

1 x Uporabniški priročnik

Opomba:

1. Ta naprava je skladna s 15. delom Pravil FCC.Delovanje je predmet naslednjih dveh pogojev: Ta naprava ne sme povzročati škodljivih motenj, in naprava mora biti neobčutljiva na kakršne koli prejete motnje, vključno z motnjami, ki lahko povzročijo neželeno delovanje.

2. Spremembe ali modifikacije, ki niso izrecno odobrene s strani odgovornih za skladnost, lahko razveljavijo pravico uporabnika za uporabo te opreme.

3. Ta oprema je bila preizkušena in ugotovljeno je bilo, da je skladen z omejitvami za digitalne naprave Razreda B, skladno s 15. delom Pravil FCC.Te omejitve zagotavljajo zadovoljivo zaščito pred škodljivimi motnjami pri namestitvi v bivalnih okoljih.Ta oprema ustvarja, uporablja in lahko oddaja radiofrekvenčno energijo in lahko, če ni pravilno nameščena in uporabljena skladno z navodili, lahko povzroči škodljive motnje v radijskih komunikacijah.Kljub temu ni nobenega zagotovila, da se motnje ne bodo pojavile v določeni namestitvi.Če ta oprema povzroča škodljive motnje pri sprejemu radijskih ali televizijskih signalov, kar lahko ugotovite z vklopom in izklopom opreme, na, uporabnika se spodbuja, da poskusite odpraviti motnje z enim ali več od naslednjih ukrepov:

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<