2018 Nove Hoop Uhani s Kubičnih Cirkonij Visoko Polirani Uhani za Ženske in Moške, Darilo za Rojstni dan za 1,4 cm

2018 Nove Hoop Uhani s Kubičnih Cirkonij Visoko Polirani Uhani za Ženske in Moške, Darilo za Rojstni dan za 1,4 cm

w25566

Novo

Na zalogi

€4.10 €3.16
Količina

Oznake: vlak design evropi, stebla cvetov f 6 mm, steblo ultralahkih 100, matrica črno bel, trak amazfit a1910, mala brezplačno lol lutka, steblo cesti carbon ud, vlak bombažne tkanine, m2 pro nazaj stanovanj.

SMO TOVARNE ,VEČ KUPITE VEČ POPUSTA ,KI GA IMATE, PROSIM, PUSTITE SPOROČILO, ČE GA ŽELITE

2018 Nove Hoop Uhani s Kubičnih Cirkonij Visoko Polirani Uhani za Ženske in Moške, Darilo za Rojstni dan za 1,4 cm Značilnosti: 1. Prosimo, upoštevajte, fotografije ne prikazujejo dejanskih velikosti, prosimo, glejte opis del dimenzije. 2. Prosimo, Hišne 1-5 mm razlik, ki so posledica ročno merjenje, hvala. 3. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na fotografijah.Hvala!Barva: enako kot slika Specifikacije: Pogoj: 100% čisto nov Spol: Ženski Barve: Srebrna/Zlata Material: Baker + cirkon Proces: DIY priročnik Količina: 1 par Paket velikost: 13 * 13* 1 cm / 5.11 * 5.11* 0.39 v Paket teža: 30g

Vedno sem ladja po pošti letalom Brezplačno dostavo,če ne želite čakati na čas , prosimo, dodajte nekaj denarja za ladje, ki jih drugi pošiljko ,najlepša hvala .

Dostava:

1. Letalom (15-35 Dni za Dobavo) (Brezplačna dostava+številko za Sledenje)

2. EMS (od 6 do 12 Dni za Dobavo s Številko za Sledenje,Morate dodatno ladjar stroškov)

3. DHL ( 5-7 Dni za Dobavo s Številko za Sledenje,Morate dodatno ladjar stroškov)

Prav tako Lahko Uporabite UPS,Fedex,TNT !

Bomo potrudili, Da Naredite Dober Posel Z Vsako Stranko, Če Imate kakršne Koli Težave, se Obrnite na Nas, Dali Vam Bomo Zadovoljni Odgovor.

· DOA predmetov bo mogoče zamenjati ali povrnejo, ko se vrne.

· Kupec bo odgovoren za vse stroške dostave in zavarovanja.

· Z napako izdelki morajo biti opazil v roku 7 dni od datuma, ki ste ga prejeli.

Po tem, ko sem dobil paket , vam bodo povračila denarja

-Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

-Najprej obrnite na nas pred tem, da ne pozitivne povratne informacije.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

-Ko kupite, prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije če niste prejeli element v 45 dneh, saj smo že čas poštnine večkrat.

-Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Šolanja negativne povratne informacije, ne odpraviti ničesar!POZITIVNO sporočilo ne!

-Če je kaj narobe, se nemudoma obrnite na nas.Prosimo, da nam priložnost, da se potrudili, da izpolnjujejo vas in se izboljšati.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<