ORIGINALNI Remington S5525 Ravnalec Las, 15 sek. Hitro Segrevanje Keramični Grelni Široko Ploščo Ravnanje Likalniki

ORIGINALNI Remington S5525 Ravnalec Las, 15 sek. Hitro Segrevanje Keramični Grelni Široko Ploščo Ravnanje Likalniki

w2553

Novo

Na zalogi

€104.88 €52.44
Količina

Oznake: aut lase curler, curler lase, stretchi, airwrap dyson, remington telo las, 1 cm, flatiron za lase, curler usb, 870 remington, crimper lase.

Remington S5525 PRO-KERAMIČNI DODATNO sredstvo za ravnanje LAS

Slikaj Svoj Slog Z Remington

Z Remington PRO-Keramični Dodatno, lahko enostavno doseči sijoče, ravne in gladke lase.

Razvit z dolgo in gosto dlako v mislih, to ravnalec prevzame nadzor nad vse lase v nekaj minutah z njeno daljše in ekstra široke plošče in zagotavlja ravnanje.

Zaradi svoje 150 ° C - 230 ° C temperaturno območje in hitro ogrevanje v 15 sekundah , Remington PRO-Keramični Dodatno omogoča tudi najbolj nepopisno lase naravnost.

Nova generacija ravnalec je izdelek Remington Pro, zbiranje,, ki je bil razvit, da bi lase mehke, sijoče in živahno kadarkoli.

Stilsko ženske, ki kot da ustvarite povsem različnih stilov z hairstyles na različne načine ustvarjajo pričeska, ki jim najbolj ustreza z orodji, kot so lasje straighteners, ki jih uporabljajo.Ljudje, ki to imajo nekaj trikov, da bodite pozorni, da tako kot, da ne gorijo in nositi svoje lase.Toplote prilagoditev in blagovne znamke las ravnalec uporabljajo, so med vrhunce točke, kjer previdnost je potrebna.Remington, ki je uspelo dokazati sama po vsem svetu, ki s svojo kakovostjo, vam omogoča, da zravnajte lase na zdrav način, brez nošenje ven z ravnalec modeli, ki ga proizvaja.V Remington S5525 Pro-Keramični sredstvo za ravnanje Las, ki je vključena v blagovno znamko je široko paleto izdelkov, ki je med najbolj zaželene s svoje funkcije, ki omogočajo enostavno uporabo in pustite, da se popravijo tako, kakor bi moralo biti.

Napredna Keramična Ultra premaz - zdaj 75% mehkejši 150 ° C - 230 ° C digitalni prikaz temperature Temperatura zaklepanje funkcija Temperatura poveča funkcija Hitro čas ogrevanja v 15 sekund Dolgo in široko plošče 110 mm x 45 mm Prilagodljiv plošče, ki se uporabljajo enak pritisk na lase med styling Ploščo zaklepanje za enostavno shranjevanje Univerzalna napetost, Samodejni izklop po 60 minutah Vrtljiv kabel Toplote dokaz primeru

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<