SBJ16 SBJ20 dolgočasno bar za NBH2084 ali NBJ16 dolgočasno glavo dodatno dolžina dolgočasno bar valj orodje 150mm orodje kolenom

SBJ16 SBJ20 dolgočasno bar za NBH2084 ali NBJ16 dolgočasno glavo dodatno dolžina dolgočasno bar valj orodje 150mm orodje kolenom

w2551

Novo

Na zalogi

€17.26
Količina

Oznake: nt40, honanje vodnik, big dolgočasno bar, nt 40, brus orodje, borng, nbh2084, iso20 orodje imetnik, nosil glavo, koso glava.

DEJANSKI IZDELKI ZASLON:

Plačilo

1.www.apok.si podpira Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Debetno Kartico,Western Union,Webmoney,QIWI in Nakazilom prek banke.

2.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

Dostava

1.Mi bomo poslali postavke v 2-3 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

3.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

4.Izdelki so poslane za www.apok.si Standardne Dostave , www.apok.si Premije za Dostavo, E-Pošta,doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike,lahko traja do 60 delovnih dneh.

5.Če želite, da se predmet hitreje,se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Povratne informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki