Električni Šok Spola Igrače, št Vibrator, Dildo Plug Za Vagina Silikonski Penis Vibratorji Prsi Masaža Rokavice Bradavičke Bedak

Električni Šok Spola Igrače, št Vibrator, Dildo Plug Za Vagina Silikonski Penis Vibratorji Prsi Masaža Rokavice Bradavičke Bedak

w25319

Novo

Na zalogi

€3.70 €3.26
Količina

Oznake: elektro seks, rudnik seks igrače, seks igrače, lst šok, vibrat, analni čep, moški masturb, petelin, rock petelin obroč, nokia 3.2.

Električni Šok Spola Igrače, št Vibrator, Dildo Plug Za Vagina Silikonski Petelin Obroči Prsi Masaža Rokavice Bradavičke Bedak

Material: Silikon in ABS Velikost: primerni za vse velikosti (imamo označi se na sliki, kot sledijo) Moč polje baterije: 2 x AAA (niso vključeni) Vključujejo: izbrati na sliko.Package:Diskretno paket, ki ščiti vašo zasebnost, Kako uporabljati : 1,Namestitev baterije(2 x AAA), nato pa odpreti gostitelja - "Power" gumb, ( obdržati, pritisnite 1-2 drugič, rdeča luč ); 2,To je drugačno funkcijo, skupaj 3: način Impulz / Otrple / Absorbirajo / Auto; 3,"Prilagajanje": to je lahko nadzor šok frekvenco, je delo nekaj časa in premor , nato pa delo, ne vodenje dela; 4,drsnika na desni, lahko nadzirate moč je šibka, navzdol je močan; 5,Prosimo, nastavite najšibkejši, ko ste ga uporabili začeti, da ga uporabljate,nato pa prilagodite lahko moč, ki vam je všeč.

Dostava:

Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni z Letalom pošti v roku 7 delovnih dni .Dostava traja približno 10-45 delovnih dni.Če ste nujne , pls izberite drugi izrazi ,kot so DHL,EMS ,itd.

Povratne informacije:

Vseh pozitivnih povratnih cenijo .

Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.In bomo naredili enako za vas.

Če imate kakršne koli težave, se najprej obrnite na nas, namesto da pusti negativne povratne informacije.Samo negativen ali nevtralen povratne informacije ne bodo rešili problem.

Prosimo, zaupajte nam, da bomo lahko rešili problem z zadovoljno načine.

Vrne in Vračilo:

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija:

Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<