Nektar Izposoja Mislil, Keychain Izposoja Slika Keychain

Nektar Izposoja Mislil, Keychain Izposoja Slika Keychain

w2482

Novo

Na zalogi

€9.78 €7.24
Količina

Oznake: lepilo revo, 380mhz garaža, 6 mestno število točk, aricxi 1 šotor, 381 pin igrišču, amagfit trak, 7 5inch dotik, 380v 24v kartico, a1278 turški.

Če ste vedno pozabi, kjer si dal ključe in ne najdete rešitve; Nektar ključnih verige!Srčkan t-shirt slika v ospredju načrtovanja, v torbi ali ko vstopite v hišo bo preprečilo izgubo roko tipke.Trpežno, praktično in enostavno, da se prilega v žep, si bomo še naprej vaš tipke skupaj brez pridobivanje izgubljen.To bo srčkan pripomoček za ključe s svojo edinstveno obliko, iz nerjavnega jekla material.Praktična uporaba z Nektarjem slika keychain, 3,5 cm v premeru in 6 do 7 tipke lahko posnamete s tipko obroč, ki je zelo uporaben, lahko obesil na steno v vratih vhodi.Nerjavno jeklo material, velikost izdelka: 3.30 cm t-shirt slika, 3,5 cm ključnih prostor premer.Izdelek prihaja z darilom polje.Nektarja cvetov, keychain, je praktičen in srčkan rešitev za pritrditev keychain vašega doma, pisarne, omare ali avta in vodenje eno ali več tipke skupaj bo mali junak v torbi.Srčkan t-shirt oblika z minimalno in pomenljivo darilo za vaše ljubljene, se lahko šteje kot ključnih verige, vas bo dodatno opremo boste radi uporabljajo.

ATRIBUT:

• IZDELEK, MATERIAL: Nerjaveče jeklo material, velikost izdelka: 3.30 cm t-shirt slika, 3,5 cm ključnih prostor premer.Izdelek prihaja s črno darilo polje.

• IZDELEK VELIKOSTI: S premerom 3,5 cm in krog od 6 do 7 tipke, tipko obroč je zelo uporabna in lahko visijo na steni pri vratih vhodi.

• DARILO: keychain, kar si lahko zamislite kot minimalno in pomenljivo darilo možnost za vaše ljubljene, bo dodatno opremo boste radi uporabljajo.

• MISLIL, DESIGN: S svojo srčkan in zabavno kolo design, keychain, ki izstopa s svojo razlika bo preprečilo vaš tipke od tega, da izgubljeno, če zapustite torbici ali ročno.

• PRAKTIČNA UPORABA: Nerjaveče jeklo material, trajne, praktičen in enostaven za fit v vašem žepu bo vaš tipke skupaj brez izgube.

Navedene Po E NTEGRA

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<