Za Samsung S8 S9 Primeru Luksuznih Krokodil Kože Usnjena torbica Za SAMSUNG Galaxy S8 S8+ S9 Kritje Hibridni Gume Polni Zaščitni Lupini

Za Samsung S8 S9 Primeru Luksuznih Krokodil Kože Usnjena torbica Za SAMSUNG Galaxy S8 S8+ S9 Kritje Hibridni Gume Polni Zaščitni Lupini

w24786

Novo

Na zalogi

€3.60 €2.34
Količina

Oznake: nilkin opomba 8, ohišje samsung galaxy 2 krat, primeru m51, alcantara primeru, NOTE8, primeru galaxy 2 krat, alcantara pokrov, alcatel 1b 2020, galaxy brsti živo usnje silikonsko ohišje, primeru znamke.

· 100% prvotne JFVNSUN blagovne Znamke. · Vrhunska Krokodil, Kože, Usnje Primeru Gume. · 360 Polno Zaščitna, 4-strani Rezerv Okvir Zaščitni Zračne blazine Načrta. · Eno-kos gumb pokrivna, večja je občutljivost Natančno luknjo mesto. · Ekskluzivni motnega, izdelave, sani-dokazilo, umazanijo-dokazilo in prstnih odtisov,-dokazilo, bolje pa občutek. · Prvotni načrt namen, štiri-edge pokriva, zaslon zaščita, moda & individualnost. · Kakovost, Kompakten in Moda. · Enostaven za Montažo in Odstranite.Torbica za Samsung Galaxy S8 (za 5,8 palca) torbica za Samsung Galaxy S8 Plus (6.2-palčni) torbica za Samsung Galaxy S9 (za 5,8 palca)

DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

• Nalogi, obdelani pravočasno v roku 2 dni po plačilu preverjanje.

• Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo .

• Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 50 dni (Rusija 65 dni) od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

• Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

• Plačilo mora biti izvršeno v roku 15 dni od naročila.

• Če bi radi za vračilo izdelka (- ov) za popravilo / zamenjavo / vračilo, vljudno prosim obrnite na našo customer service.

• Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

• Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

• Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

• Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali menijo, da je čas dobave je predolg, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, smo vedno tukaj, da vam pomaga v najkrajšem možnem času.

Tudi če ste zadovoljstvo z našimi elemente, ne pozabite, da zvezde rating v www.apok.si, hvala za vaše dobro sodelovanje O(∩_∩)O

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<