20pcs Plastičnih Apple Posode, Igrače, Chocolate/bonboniera Poroko Uslug Posoda Mala Boxs Za Bonbone, Rojstni dan Darilo Uslug

20pcs Plastičnih Apple Posode, Igrače, Chocolate/bonboniera Poroko Uslug Posoda Mala Boxs Za Bonbone, Rojstni dan Darilo Uslug

w2440

Novo

Na zalogi

€17.53 €12.27
Količina

Oznake: brezplačno darilo plastična škatla, ohišje majhno polje, polje za 50, čokolade sladkarije hrane diy, transportin majhno polje, velika darilna škatla, lutka dekle, moške darila polje, juta polje darila, darilo polje socialne.

Edinstven design, zelo lepe rdeče jabolko posode, niz 10/20 plastičnih bobbing jabolka; Gladko površino in lep poravnavanje;Enostavno odpreti in enostaven za uporabo kot igrače in dekoracija.MATERIAL: strupeno prost in varen plastične mase, trajno in večkratno uporabo, bo prispeval k trajnostnemu načinu življenja in Velikost Package: velikost apple je za 4,5*5.5 cm, karton, pakirano so odlična dekoracija uslug na temo stranka, tabele; odlična za shranjevanje sladkarije ali drugih prigrizkov, kot tudi kar malo nakit, ki se uporabljajo kot malo prisotna, ko stranka, ki se uporablja kot žetoni za učitelje za shranjevanje sladkarije ali nagrade na učitelja desk, poroka/rojstni uslug, valentinovo darilo.

ZADOVOLJSTVO STRANK

1. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, sliko lahko odražajo dejansko barvo izdelka, zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.

Prosimo, da sporočilo nam pred negarive povratne informacije,da je reševanje problemov skupaj!

Najlepša hvala!

DOSTAVA

1. Vedno smo ladje postavke z ePacket,

www.apok.si Standardne Dostave, Kitajska Post Redni Majhen Zavitek in tako naprej, to je pokazala na podrobnosti strani.

2. Na debelo, lahko stopite v stik z nami, in bomo ponudili najboljše popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

3. Zaradi različnih kanalov za informacije o poti zaslon čas bo drugačen, mednarodna kurirska običajno 1 dni je pokazala, če naletite na prometno gnečo(počitnice, zaposlen sezone), sledenje uri bo na zaslonu podaljša.

4. Mednarodna kurirska ponavadi proizvajajo tarife, prosimo za razumevanje, lokalni davek na carinsko standardov, tako da se prepreči carinska vprašanja, ki povzroči izdelek vrniti ali uniči, če je potrebno, prosimo, posvetujte s carinjenje podjetja ali prenos informacij na lokalni carinjenje.

5. Želim vam srečno nakupovanje, hvala za vašo podporo in zaupanje!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<