HITROSTI za Volvo XC60 2018 2019 2020 Pribor Usnje Vrata Avtomobila Anti Umazano Pad Škatla za Shranjevanje Anti Kick Mat Varstvo Nalepka

HITROSTI za Volvo XC60 2018 2019 2020 Pribor Usnje Vrata Avtomobila Anti Umazano Pad Škatla za Shranjevanje Anti Kick Mat Varstvo Nalepka

w24175

Novo

Na zalogi

€17.35 €13.88
Količina

Oznake: volvo xc60, 2017 chevy cruze diesel dodatki, r volvo žar, kuroyuki, volvo xc60 2009, dodatek f volvo xc60, XC90, ključ xc60 2020, avto nalepke usnje, milan logotip masko.

Postavka Opis

Izdelki so prilagojeni glede na originalni velikosti, ki se odlično prilegajo.Paket Vključuje: 4 kos/ 1 kos Material: Usnje Združljiv Model: za Volvo XC60 2018+ - Očistite območje in odpraviti morebitne nečistoče pred montažo te postavke. - Prosim toplote trak 3M podlage s toplotno pištolo za boljše stickup učinek, ko je temperatura okolice nižja od 20℃.

Pogosta VPRAŠANJA

1.Nasveti za skladbo moj paket? - Lahko preverite informacije o pošiljanju v naslednjo povezavo z vašo številko za sledenje : www.17track.net/en (kopiraj to, da brskalnik). 2.Je ta izdelek združljiv z moj avto? - Bomo določite v postavka descrption če ta izdelek je posebej za določene modele.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če niste prepričani. 3.Kdaj bom prejel moje parcele? - Prosimo, da predvideni čas dobave glede na način dostave. 4.Težave o logistiki - V bistvu, ekstremne vremenske razmere in post office stavke so 2 glavni razlogi za nenavadno počasi dostave. - Če ste imeli kakršne koli težave v logistiki, se najprej obrnite na nas za pomoč pred začetkom spora. 5.Težave o izdelkih - Če ste prejeli zdrobljen/neizvedljivo izdelka,prosimo, obrnite na nas in nam rešiti tega problema prvič. - Če nam slabo oceno neposredno, ta ne bo pomagal, da se ukvarjajo s problemom.Upam, da se lahko obrnete na nas in šele nato odločijo svojo oceno od nas.Najlepša hvala. 6.Če vam je všeč naša izdelki - Pustite nas 5 zvezdic pregled in delite z nami vaše misli/slike o tem predmetu. - Spremljajte nas, da bi dobili "Izključno Navijači Popust", da shranite več in je treba najprej vedeti, ko smo nekaj novega.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki