Električni Oči Massager Proti Gubam Foton Terapija Anti Aging Nego Oči Vibracije EMS Stimulacije Odstrani podočnjake Oči Vrečko

Električni Oči Massager Proti Gubam Foton Terapija Anti Aging Nego Oči Vibracije EMS Stimulacije Odstrani podočnjake Oči Vrečko

w24171

Novo

Na zalogi

€36.17 €10.85
Količina

Oznake: oči ličila, barva las vosek, strganje električni, oči massag, osebni massager električni, vratu gubam massager, zen oči massager, mi oči masaža, oči masaža pralni strokovno, deset.

Električni Oči Massager Proti Gubam USB Polnilne 4-v-1 Eye Masaža Naprave Anti Aging Nego Oči Vroče Masaža Vibracije Instrument, Blaži Utrujenost Oči

Značilnosti

[Večfunkcijsko Design] 4 v 1 high end oči lepoto instrument, ki bo zagotovil visoko frekvenco vibracije, stalno ogrevanje vroče stiskanje, rdeče svetlobe, fotonov terapije in EMS mikro tok, ki lahko spodbujajo obnavljanje kolagena in krvni obtok, blaži utrujenost oči in se sprostite mišično napetost, lahko tudi učinkovito zmanjšanje melanin, zategnite kožo in odstranjuje gube, očesne torbe, podočnjaki & itd.

[Vibracijsko Masažo] visokofrekvenčne vibracije lahko masaža učinkovito vključi kožne celice, da pospeši metabolizem kože, popravilo, zategnite kožo in okrepi elastičnost kože.

[Konstantno Ogrevanje] Pomirja ogrevanje masaža lahko poveča regeneracijo tkiva proces, da se odprejo pore in izboljša absorpcijo kremo, losjon in druge izdelke za nego kože, da zapustijo vašo kožo debelušen.

[Foton Terapija] 620nm±20nm rdečo svetlobo valovne dolžine lahko poveča cirkulacijo krvi in spodbudi kožne celice izločajo kolagena in pospeši metabolizem, zaradi česar je vaša koža čvrsta in sijoča v gladko teksturo z dvigovanje in anti aging učinek.

[EMS Stimulacije] Vgrajen 3 nastavljiv EMS stopnjah intenzivnosti za enostavno preklapljanje, bo neposredno dermis skozi mikro trenutno simulacijo celice bioelectricity spodbuja proizvodnjo kolagena, limfni razstrupljanja, ki lahko pomaga zategnite kožo z izboljšano fizično podobo in lajšanje od tlak, utrujenost in izčrpanost z izjemno sproščujoče uživanje.

[Inteligentno Delovanje] gumb za nadzor brezplačno stopnjah intenzivnosti prilagoditev in takojšen vklop in izklop.Če ne delovanje po 5 minut, se samodejno zaustavi, energetsko varčne in okolju prijazne.

[Brez težav Užitek] Vgrajen 500mAh baterija za ponovno polnjenje je mogoče neposredno napaja preko USB polnjenje za stalno nego oči, in ergonomska racionalizacijo ročaj omogoča udobno in varno prijemala.

[Realnem času Monitor] (nadzor Inteligentne zaslon bo pokazal, delovni načini in ostanejo baterije neposredno za preverjanje udobje, medtem ko LED luči lahko ponudijo jasen znak, EMS moč ocene, tako da si lahko v celoti pripravljena za uporabo.

[Priročno za Nego Oči] Lahek in prenosen načrt, ga lahko postavite v svojo torbico za enostavno dostopne kadarkoli in kjerkoli, ki je primerna za domačo in potovanja uporabo, večnamensko oblikovanje rešiti več problemov, kot so pomagala razbremeniti napetost mišic in utrujenost okoli oči področje, odstrani podočnjake, očesne torbe, zbledi linije in gube & itd.

Specifikacije

Material: ABS

Barva: Bela(Kot Je Prikazano Sliko)

Nazivna Napetost: 5V

Nazivna Moč: 3W

Rdeča Svetloba Valovne dolžine: 620nm±20nm

Ogrevanje Temperatura: 42℃±2℃

EMS Tok: do 30µA

Nazivni tok: 450mA

Zmogljivost baterije: 500mA

Delovni Čas: Več kot 90 Minut

Čas polnjenja: približno 2 Uri

Velikost Izdelka: Pribl. 160*30*19.5 mm/6.29x1.18x0.76in

Delovni Način : 3 Načini

①Relaxation Način: Vibracije + Vroče Stiskanje

②Beauty Način: Vibracije + Rdeča Svetloba

③EMS Kompakten Način: EMS + Rdeča Svetloba

EMS Moč Ravni : 3 Ravni(Šibka - Srednje Močna)

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da vas ne moti, da pred nakupom.

Barva dejanski element, ki lahko nekoliko razlikujejo od slike, ki zaradi različnih zaslonih in nastavitve zaslona.

Hvala za vaše razumevanje!

Paket Je Vključeno:

1* Eye Massager

1* USB Kabel

1* Uporabniški Priročnik

Opomba:

Poprodajne storitve:

Če to ne deluje/ne prejmete/je poškoduje med transportom/ ali drugi ali druga vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas za brezplačno.Ko smo potrdili, smo lahko znova pošljete ali vračilo kupnine.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Prosimo, sledi vaši pošti na : www.17track.net/en

Prosimo, upoštevajte,: (na primer : Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ) za sledenje informacij je na voljo le na Kitajskem.V večini primerov mednarodni ladijski promet traja približno 35 do 60 delovnih dni

2. Trgovina na debelo in Padec Ladijskega prometa

Na debelo, vam bomo ponudili popust in ladijski promet, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Če ste iskali za vsakega drugega izdelka, se obrnite na nas, mi bi radi, da bi se ti zdi.

Za dropshipping:

Vam lahko ponudimo v razsutem stanju dropshipping naročil preko CSV datoteko.

Sprejemamo za plačila, Paypal

Mi bomo poslali na vaš stranke neposredno, brez računa ,promocijo informacij in brez kakršnih koli informacij o našem podjetju.

3.Barvo in velikost razlika

zaradi ločljivost zaslona, svetlobnih učinkov in merjenje sporočilo o napaki, da blago, ki je morda malo drugačna, da slike, upam, da vaše razumevanje.Najlepša hvala!

4.24 ur storitev za stranke

5.Napovedi:

'Brez Vrnitve" storitev

Se vrnete v 15 dneh

(Storitve Področje• Ne vseh državah, ki so brez Vrnitve storitev.Trenutno podprte države vključujejo kopnega ozemlja Združenih držav amerike, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija, Rusija, Južna Koreja, Savdska Arabija, ZDRUŽENI arabski emirati, Italija, Nizozemska, Poljska, Brazilija)

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<