Prenosni Žepni Luknjo Šablona Komplet S Položaja Posnetka Poševnega Kota Vaja Vodnik Sklepov Luknjo Luknjanje 9 mm Drill Bit Za Tesarstvo Orodja

Prenosni Žepni Luknjo Šablona Komplet S Položaja Posnetka Poševnega Kota Vaja Vodnik Sklepov Luknjo Luknjanje 9 mm Drill Bit Za Tesarstvo Orodja

w23643

Novo

Na zalogi

€24.65 €12.08
Količina

Oznake: kreg vbodne 5, žep gat šablona komplet, foret, v skladu šablona, tesarstvo orodje, vaja guid, luknjo šablona žep, omara za orodje, oblikovna lesenih predmetov, zidnim vložkom šablona komplet.

Značilnosti: √ 40 chrome toplotno obdelani, visoka trdota, odporne na obrabo . √ Velika vpenjanje vdolbino, da se zagotovi svoje šablona,omogoča, da se popolnoma postavi žepne luknje v različnih materialov, širine in debeline . √ Vaja vodnik blok služi tudi kot orodje za popravilo,žep luknjo šablona sistem za do-it-mojstre . √ Žep luknjo sklepov za noge-in-železniške povezave, stavbe obraz okvir omare, tihotapili vijaki v tesen vložki, in pritrjevanje, okvirji za slike z neomejeno aplikacije .

O izdelkih: ste dobili kar Ste plačali za.bomo poskušali zagotoviti bolj kakovostno blaga do kupca.Vse izdelke, ki so pravi opis v naši trgovini, vas prosimo, preberite opisi izdelkov skrbno.Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku.Prosim, pustite sporočilo na nas.

O plačilu: Podpora kreditne kartice(RMB in Dolar),WebMoney(WM),TT,Zahodne Unije , Qiwi denarnice, Boleto(Brazilija), SOFORT Bančništvo , Alipay , itd.

O pošiljki: Bomo poslali da bi v 3 dneh, ko smo dobili plačilo. (Razen počitniških) DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaj Posebnih države in APO/FPO) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki, tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

Storitve za stranke: Po prejemu pošiljke.Če obstaja kakršen koli problem kakovosti, se nemudoma obrnite na nas.Pomagali vam bomo rešiti.Če ste zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, da nam dobre povratne informacije.To je naš največji spodbudo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<