2019 Vintage Bela, Slonokoščena Kratek Til Poroka Poročni Veil Katedrala Dolžina Eno Plast Aplicirano Čipke

2019 Vintage Bela, Slonokoščena Kratek Til Poroka Poročni Veil Katedrala Dolžina Eno Plast Aplicirano Čipke

w2357

Novo

Na zalogi

€6.56 €3.41
Količina

Oznake: beaded slonovine čipke, 3m tančico, občestvo tančico, sr2ez, sre tančico, tančico, kratek tančico, poroka veils slonovino, zakonske tančico slonovino, slonokoščena čipke krila.

Podrobnosti

Pozdravljamo vsako iskreno stranke, ne glede na to, ali boste vprašali, ali kupiti!Imamo lastno poročno obleko na Kitajskem.Naša trgovina politike kakovosti.Poleg tega storitev je osnovna, zato vas prosimo, da kupite od nas.Če imate kakršnakoli vprašanja ali so zainteresirani v naši trgovini obleke in poročni dodatki, vas prosimo, da nas kontaktirate.Trudimo se, da bi odgovorila na vsa vprašanja v roku 6 ur.Kot iskreno prodajalec, veseli smo, da zagotovi najboljšo kakovost izdelkov in dobra storitev za vse kupce, če imate kakovost vprašanje, prosimo, obrnite na nas kmalu.Potrudili se bomo rešiti problem.Hvala!

Ta obleka je izdelana v lastni tovarni, tako da je prodajna cena, kot je bilo prvotno poceni.Upam, da boste imeli dober čas, nakupovanje!

Navodila Za Pranje

Podrobna navodila za pranje.Za primere, pranje pri temperaturi, ki ne nad 30, ne uporabljajte belila, visi suho, ne železa ne suho čiščenje, itd.

Povratna informacija je zelo pomembna.Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Če so kakršne koli težave, se obrnite na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Pomagali vam bomo rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.Hvala!

Q. Koliko je dostava v moji državi?A: Nekateri izdelki so brezplačna dostava (smo vam nekaj način dostave, ko bo naročilo) Nekaterih izdelkov mora plačati stroške prevozov (boste videli, ko bo naročilo) Kot za DHL, UPS, EMS, TNT ali druge vrste ekspresna dostava, smo tudi dati ladijskega stroškov za vas, ko ste, da se da.Kot za druge podrobnosti, vprašanje stroške dostave lahko nam pošljete e-pošto.Q: ali obstaja številko za sledenje moj predmet?A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo številko za sledenje, in si lahko ogledate dostave stanje na ustrezno mesto.Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov blaga, kar je veleprodajno ceno?A: Hvala za vaše vprašanje, če želite, da kupujejo velike količine, prosimo, da nam pošljete e-pošto, radi bi, da bi si boljšo ceno, hvala vam!

Med prevozom, nekaj manjših težav, kot so deformacija, ki so neizogibne.Tukaj je nekaj nasvetov za obnovitev deformacije prevoznem procesu

Podpora debelo in drobno, vas prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete.Obrnite na nas z vprašanji.Zadovoljstvo strank je naše storitve cilj, in zagotavljanje kakovosti naših izdelkov je naš prvi cilj.Ne skrbite, prosimo, bodite prepričani, da kupiti, Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate, in zagotavljamo vam, da boste zadovoljni.Potrudili se bomo, da vam pomagamo.Najlepša hvala za vaše zaupanje in podporo.

1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh po naročilu. 2. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države. 3. Sprejeti načini plačila: Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, bančno nakazilo, in PayPal.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.apok.si v prihodnosti.Vse nadaljnje o plačilu vprašanja, prosimo, glejte to povezavo help.www.apok.si/payment_method.html, to vam lahko pomaga.

Če želite določiti način dostave, prosimo, plačati stroške prevozov, Spodaj je hitrost dostave za referenco.Hvala!

Air Mail Pošto 15 ~ 60 dni 17track.net EPacket 7 ~ 20 dni 17track.net www.apok.si Standardna dostava 16 ~ 60 dni global.cainiao.com DHL express 3 ~ 10 dni DHL.com EMS Express 5 ~ 15 dni 17track.net SF Express 5 ~ 20 dni www.sf-express.com FedEx express 5 ~ 15 dni FedEx.com Prodajalca način dostave 15 ~ 60 dni global.cainiao.com Aramex 5 ~ 15 dni aramex.com Zgoraj hitrost dostave je samo za referenco, ure dela, slabo vreme lahko povzroči zamudo.Pošiljanje z letalom v državah Vzhodne Eruopia, Južna Amerika lahko traja več kot 60 dni.Kot pravilo, Exress je carinski davčnih zadevah, v tem primeru se, prosimo, obrnite carinski za plačilo davka. 1. Parcela je poslal takoj, ko je mogoče, po plačilo, letalska pošta bo trajalo približno 20-45 dneh, Nekatere parcele bo 20-60 dni, EMS (7-15 dni), "DHL", "UPS" "FedEx" (3-8 delovnih dni). 2. Praviloma najbolj naročila se obdelujejo v roku 1-3 delovnih dni.Vendar Zamude pri dostavi pojavlja kot naše shranjevanje sprememb vsak trenutek, če potrebujete nujno, prosimo, obrnite na nas pred preverjanjem zalog.Naročila morajo biti dobavljeni pred 5, ali bodo odposlana naslednji delovni dan. 3. Potrdite naslov in telefonsko številko, ki ste nam je dal.Vaša telefonska številka je potrebno, tako da post office predstavniki lahko vizitko, ki ste jo v času.Prosimo vas, da preverite pravilnost da bi se izognili morebitnim težavam in izgubo blaga. 4. Stranke so odgovorne za carine, uvozne dajatve in pristojbine, ki jih zaračunavajo svoje občine, prosimo za razumevanje.

Sprejemamo donosa za vsako kakovost vprašanje, polno nadomestilo se bo upoštevala.Najprej obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja po prejemu blaga. 1. Blago se lahko vrne v roku 3 dni za težave s kakovostjo ali napačnega blaga, vendar pa bomo seveda skrbno preverite vse od izdelkov za pakiranje in potrdite, da je v dobrem stanju.Če na katero koli priložnost, vam bomo povračilo denarja kmalu po tem, ko prejmemo blago. 2. ne za kakovost vrniti problem, Stranke so odgovorne za pošiljanja in vrnitve pošiljke.Ne bomo povračilo stroškov zdravil, ki niso ponovno prodajo zaradi poškodbe zaradi delovanja ali zaradi izpostavljenosti vlagi.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<