4K 10-300X 40 MM Zoom Oko Teleskop Telescopio Prenosni Zoom Oko Daljnogled Svetlobo, Nočno Vizijo Za Lov Kampiranje

4K 10-300X 40 MM Zoom Oko Teleskop Telescopio Prenosni Zoom Oko Daljnogled Svetlobo, Nočno Vizijo Za Lov Kampiranje

w23545

Novo

Na zalogi

€10.68 €8.33
Količina

Oznake: 100 zoom oko, šport tech, kamera za stativ, oko telescop, astronomski teleskop strokovno, otrok daljnogled, daljnogled oko luna, telefon telescop, oko nikula, sleepwear ženske.

Imamo veliko število izdelkov, dobrodošli dropshiping naročila. 【 HD Oko Teleskop】 :Z BAK4 prizmo objektiv načrt, Dobili jasnejšo in svetlejše slike z 30X bližje veliko vidno polje.To bo neverjetno izkušnjo gledanja.Kot nalašč za Opazovanje Ptic, Živali, Lov, Kampiranje, Pokrajina, Šport na Prostem. 【Popolno opremo】 :Prihaja z trpežne aluminijaste zlitine in univerzalno stojalo Pametni telefon imetnik.Združljiv s skoraj vsi Pametni.Stabilno stojalo za hitro HD fotografije, takoj delitev lepih in čudovitih trenutkov s prijatelji in družino.

【Eno Roko Poudarek Oko】 :To oko je enostaven, da ga držite z eno roko.Ergonomska oblika pomaga pozornost na vaš cilj, hitro in natančno, z eno roko.In gume oklep s progami, ki omogoča udobno za uporabo in ohranja zdrsne iz roke.

【Nepremočljiva in Enostavno, da se Osredotoči】 :Kompakten in Čvrst telo, da ga prenesejo v slabem vremenu.To se lahko upre svetlobe, vode, vendar je ni mogoče uporabiti v močnem dežju, za dolgo časa, ali namočeno v vodo.Z eno roko HD osredotočiti lahko ogledate hitro premikajočih se predmetov jasno.

【Udobno Oči Pokali 】 :Upoštevajte Blizu Gibanja, Brez Žrtvovanja Udobja - Nastavljiv Eyecups So Zavite Gor in Dol in si Lahko Ogledate Udobno, Z Ali Brez Očal.

Specifikacija:

Barva: Črna

Slog: enotni, nastavite

Povečava: 10-300X

Premer objektne leče: 25 mm

Zunanji premer objektne leče: 33.0 Mm

Prizma material: BK4

Ogledalo body material: trpežne kovine aluminij strukturo, mehka guma usnje

Goriščna razdalja: Vrtenje skozi okular, da prilagodite pretok kolo za ročni pogon za nemoteno in natančno izostritev

Premaz: cilj objektiv je multi-layer širokopasovnih modro prevleko in notranji strani je premazan s brezbarvna ir foldback film rešiti problem nezadostna osvetlitev po spreminja, da veliko več, in da je scena bolj jasen in pregleden

Najkrajši velikost: 127mm×42mmX42mm;

Najdaljši dimenzija: 200mm x 42mm

Vidno polje: 10-krat: 3.5°~300-krat: 2.0°

Neto teža: 212 g, 272 g *

Bruto teža: 212 g, 272 g *

Pakiranje velikost: 20*5*5 cm

Pakiranje obliki: karton

En paket (dodatno) seznam: 1pcs* teleskop 1pcs* obrišite

Ali

Seznam standardna embalaža (pribor): 1pcs* teleskop 1pcs* obrišite krpo 1pcs* nastavek (naključno barvo) 1pcs* mobilni nosilec za telefon

Package Seznam: 1pcs* teleskop 1pcs* obrišite

Ali

1Pcs* teleskop 1pcs* obrišite krpo 1pcs* nastavek ( black privzeto ) 1pcs* mobilni nosilec za telefon

Stojala pošlje black privzeto

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<