Senzorji Lcd Osvetljen Kolesarski Računalnik Merilnik Hitrosti Merilnik Hitrosti Prevoženih Kilometrov Rainproof Kolo Računalnik Okroglo Obliko

Senzorji Lcd Osvetljen Kolesarski Računalnik Merilnik Hitrosti Merilnik Hitrosti Prevoženih Kilometrov Rainproof Kolo Računalnik Okroglo Obliko

w23295

Novo

Na zalogi

€5.91 €3.07
Količina

Oznake: kolo kit za popravilo, pripomoček za lov, kolo senzor hitrosti, pro taper, ant kolo, svilene obleke, kolo multitool, mtb orodje, kolo orodje, kolo senzor.

Značilnosti:

1. Vsestranski design: Ta kolesarski računalnik je opremljen z vgrajeno v merilnik hitrosti, števec, števec in calorie tracker, da bi vaše kolo na naslednjo stopnjo.

2. LED zaslon: Obstaja visoko svetlo dvo-barvni LED nočne luči, veliko svetlobe vodila, nočna vožnja, in izbiranje število prevoženih kilometrov je jasno vidna.

3. Nepremočljiva design: To je prilagodljiv nepremočljiva design in lahko zdrži različnih naravnih elementov, ki jahač mora prenašati med kolesarjenje.

4. Alarm funkcijo za zaščito: Motorna prikaz temperature, spoznali nad temperaturo alarm in zaščito motorja.

5. Vzdržljiv design: Glede na to, da tudi, če imate shranjenih več kot 500 kilometrov, ki je zelo trpežna in ne zahteva zamenjave baterije.

Opisi:

1. Majhen in prenosen: majhne velikosti, lahkosti in enostaven za prevoz.

2. Enostavna namestitev: podrobna navodila za uporabo, enostaven za namestitev in uporabo.

Specifikacije:

Material PVC, plastika, aluminij zlitine

Velikost: 107*78*51 mm

Barva: Črna

Paket Je Vključeno:

1 x Izposoja hitrosti, prevožene razdalje merilnik

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne izražajo trenutno Barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki