1Pcs Moda Usta Masko z Dih Ventil Poliester Bombaž Prah Stroj Obraz, Usta Masko za enkratno uporabo Maske za Moški Ženska

1Pcs Moda Usta Masko z Dih Ventil Poliester Bombaž Prah Stroj Obraz, Usta Masko za enkratno uporabo Maske za Moški Ženska

w2292

Novo

Na zalogi

€4.85 €2.91
Količina

Oznake: Maska, maska xxl, f masko, ščetka za obraz, maska z ventil, maska reusabl, obraz obrišite, maska valv, maska n95, KN95.

RM17744605849431857

O izdelku:

Ime Izdelka: Usta Masko

Material: Poliester Bombaž

Barva: črna/siva/roza/modra/rumena/bela

Brezplačno velikost: 21.5*14.5*1cm

Značilnosti: Večkratno Uporabo, Stroj, Dihanje

Funkcija: Uporabite za PM2.5, megla in haze, industrijskega onesnaževanja,vozila izpušni plini, prah, pasivno kajenje, cvetni prah alergije, Hladno, toplo, itd.

Visoke Kakovosti:

-Izdelan z visoko kakovosti poliester Bombaž materiala, 3 plast tkanine za zaščito, dihanje in udobno.

-Aktivno oglje absorbira microparticles za dolgo časa, in dvoslojno elektrostatični filter bombaž učinkovito bloki delcev

-Sprejme zračni sloj tkanine, debeline 2 cm, ki je zgostitev kot goba ali ledu svilene tkanine.

Značilnosti:

1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

2. Stroj, lahko večkrat uporabi.

3. Zložljiv lahko ga dal v žep in bi ga kjerkoli.

4. Elastični izplakovanje uho trak design, nositi preprosto, močnejši in bolj udoben.

5. ABS hladno tok diha ventil, pomaga, da odstranite zrak in zmanjšuje kopičenje toplote in vlage, zaradi česar je bolj udobno za nošenje.

6.Brezplačno Velikost: za Moške, Ženske in Otroke.

Opis:

1.Mehka, gladka dihanje.To je dovolj udobno, da ne drgnite svoje obraz in je primerna za nošenje v vsakem trenutku.Ne nosim bolečine, tudi če nosite masko za dolgo časa.

2.Stroj za Večkratno uporabo masko.Mogoče oprati večkrat.Ustvarjalne Poliester Bombaž materialov, ki filter za majhne delce iz zraka.

3.Elastični naušniki so dovolj široka, da zajema nosu, ust in obraza, so udobno nositi.Nastavljiv elastični uhane, ki se tesno prilegajo in so enostavni za rabo in odpadejo.

4.Primerna za notranjo družini in prostem, potovanja, bolnišnice, vlaki, na letališčih, na ulicah in drugih javnih mestih.

5.Idealen za zaščito pred prahom, bakterije, gripe, alergije, megla, dim, onesnaženost, pepel, cvetni prah, obrti, vrtnarjenje, potovanja, in anonimnosti.Le privoščite čisto in zdravo okolje

Paket vključuje:

1Pcs*Unisex Obraz, Usta Masko

Opomba:

Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.

RM17744605849431859

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki