Zmešamo jajce zajček, ptice Sladkorja Žig papir Torto Dekoracijo,prenos stanja, A4 Velikosti po Meri tiskanje sugarcraft peko ponudbe

Zmešamo jajce zajček, ptice Sladkorja Žig papir Torto Dekoracijo,prenos stanja, A4 Velikosti po Meri tiskanje sugarcraft peko ponudbe

w22583

Novo

Na zalogi

€6.17
Količina

Oznake: abeceda torto, fondat žig, abeceda torto žig, prikrivanje sladkorja listov, temne tkanine prenos listov, cvetlični prenos listov, abeceda torto žig orodje, torto prenos listov, cvetlični plesni, mat plesni.

1.Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič.

2.Če se po 60 dneh ( Brazilija 90 dni ) še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo povračilo.

3.Prosimo, da ne bi sporov v 60days (Brazilija 90 dni), to je nezaželeno.Ne bomo sprejeti nobenih sporov brez številko za sledenje.

4.Zaradi naših najbolj proizvoda je poroka/stranka izdelkov , rok dobave, je zelo pomembno za vsakogar, zato prosimo, da potrdite vašo poroko/stranka datum previdno, če niste več časa, bi radi, da vam svetovali izbrati express namesto china post , lahko prejmete paket v roku 5-10 dni, če se odločite express, bomo izbrati cenejše express za vas.

Ko ste, da bi to pomeni,da se strinjate z zgornjimi navodili. 1 kos, pa Velikonočni Sladkorja Žig Papir za Prenos Za Torto Dekoracijo, Velikosti A4 Čokolado Meri Prenos Stanja Ideja Tiskanje Stanja

Material: plastika list & sladkorja v prahu velikost: A4 velikosti(20x30cm) Pakiranje: 1pcs/paket ali 12pcs/paket(kot se odločite)

Shranjevanje: Suh,Hladen,Pečat (NE v hladilniku)

Prosimo, Upoštevajte,: če izberete custom eno,prosim, pustite nam sliko,če ne bomo dobili v 48 urah,se bomo poslali ven, naključno,prosimo, da študent razume nas,hvala

Navodila za uporabo prenos papir(kot video prikazuje):

1. Zmešajte sladkor in v jajčnih beljakov v majhen lonec.

2. Postavite lonec z mešanico na bain-marie za 10 minut, mešajte toliko časa, dokler zmes ne postane tekoča in lahko več čutili sladkorja zrna v njem.

3. Suho dnu majhen lonec in prenos zmesi v skledo mešalnik in začeli whisking, dokler ne postane zelo gost (približno 6-7 minut).

4. Ustavi mešalnik, dodajte sladkor v prahu in počasi nadaljujete mešanje za približno 2 minut, dokler zmes postane zelo stabilen.

5. Prenos mešanice za pecivo vrečko, poskrbi Sladkorja Žig na vaša pečica pan (groba stran obrnjena navzgor) in začnite cevi.

6.Pečemo najmanj 120 minut pri 80°C (176°F).

7.Vedno z Fanned pečico segrevajte, dokler se sladkor poljubi so suhe znotraj in zunaj.

8. Ko je pripravljen, vzeti iz pečice in takoj ločene sladkorja poljubi.

Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<