Živali Steklenico Vode Brez Kapljanja BPA-Free Vode bidona Gori Steklenico Vode, ki je Idealen za Kunci, Hrčki Miši, morske prašičke Podajalnik

Živali Steklenico Vode Brez Kapljanja BPA-Free Vode bidona Gori Steklenico Vode, ki je Idealen za Kunci, Hrčki Miši, morske prašičke Podajalnik

w223

Novo

Na zalogi

€7.15 €5.72
Količina

Oznake: dodatek morski prašiček, hrček hiša, kletka morski prašiček, za preprodajal, hrček, splošno zajec kletko, hrček igrača, divje hrček kletko, pes, hrček plastike.

Bullet Točk:

1、Velika Zmogljivost: živali steklenico vode značilnosti 280ML zmogljivosti, iz nerjavnega jekla žlebu, rahlo lizanje iz vode, ne kaplja in chewy.In zajec, ki vam bo všeč.

2、Visoke Kakovosti: živali, čutarica je narejena iz visoko kvalitetnih sintetičnih materialov, ki je neškodljiv za domače in varno.In njena velikost je približno 93*110*174MM/3.66*4.33*6.85 v.

3、Enostavno Vode-polnjenje: Dodajte vodo hitro na vrhu steklenice, ne da bi odstranili to lahko preprosto odprete ali zaprete steklenica za vodo za čiščenje in polnjenje.

4、Priročno Montaža: steklenico vode vključuje priročno cevovoda, ki je stabilno in varno, in je lahko pritrjena na notranji del ali zunanji del kletke, ki je enostaven za uporabo.

5、Široko Prijave: živali steklenica za vodo se lahko uporablja za morski prašički, hrčki, chinchillas, ježi, ptice, veverice, zajci in druge majhne živali.Uporablja se lahko tudi za odrasle perutnine.

Tehnični podatki(o):

Ime: Majhna Žival Steklenica Za Vodo

Material Plastika PC

Teža: 100 g

Barva: prozoren

Velikost: 93*110*174MM/3.66*4.33*6.85 v

Uporaba: primeren za morski prašički, hrčki, chinchillas, honeybags, ježi, ptice, veverice, zajci in druge majhne živali.

Pakiranja: box

Seznam Vsebine:

1*Majhna Žival Steklenica Za Vodo

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki