Opozorilo Zvoka Kazalnik Ljubljenčka Psa USB Charge Anti Lubje Ovratnik Nadzor Vlak Ustavi Skorja Nepremočljiva Pes Ultrazvočno Usposabljanje Ovratnik

Opozorilo Zvoka Kazalnik Ljubljenčka Psa USB Charge Anti Lubje Ovratnik Nadzor Vlak Ustavi Skorja Nepremočljiva Pes Ultrazvočno Usposabljanje Ovratnik

w2194

Novo

Na zalogi

€17.86 €10.00
Količina

Oznake: pes se odbijata, šimer in sijaj za dekle, polje anti skorja, anti hišni ljubljenčki, cuckold nakit, vezi hišni ljubljenčki, anti laja pes, anti lubje, slep pes, l6.

{infomodule}

Glavne značilnosti izdelka:

- 3 usposabljanja načinov: Pisk, Vibracije & Ultrazvočno

- 7 Stopenj Ultrazvočno / Vibracije / Prilagajanja Občutljivosti

- Anti-false sprožajo

- USB obdavčljivi

- Rainproof

- Opozorilo zvoka kazalnik funkcija

Izdelek ultrazvočno funkcijo načelo

Prvič, da je pes laja začne bonusna igra: v tem času, delo lučka na samodejno, 30KHZ ultrazvočno izhod, pes bo odzval, je izdelek samodejno ponastavi start način, če pes ne odzove, se vpišite na naslednji način funkcije.

Drugi povod pes laja: svetloba je na samodejno, 40KHZ ultrazvok, pes odzove, je izdelek samodejno zaklene, drugi način, če pes ne odzove, pojdite na naslednji način funkcije.

Tretji sproži pes laja: svetloba je na samodejno, 50KHZ ultrazvočno izhod, pes odzove, je izdelek samodejno zaklene, tretji način samodejno, če pes ne odzove, pojdite na naslednji način funkcije.

Četrti sproži pes laja: lučka samodejno vklopi, 30KHZ+40KHZ ultrazvočno obrne izhod, pes odzove, je izdelek samodejno zaklene, četrti način samodejno, če pes ne odzove, se vpišite na naslednji način funkcije.

Peti sproži pes laja: lučka samodejno vklopi, 30KHZ+50KHZ ultrazvočno obrne proizvodnjo, proizvod samodejno zaklene, peti način, če pes ne odzove, se vpišite na naslednji način funkcije.

Šesti sproži pes laja: lučka samodejno vklopi, 40KHZ+50KHZ ultrazvočno obrne proizvodnjo, proizvod samodejno zaklene, šesti način, če pes ne odzove, se vpišite na naslednji način funkcije.

Sedmi pes skorja začne bonusna igra: lučka samodejno vklopi, in 30KHZ +40KHZ+50KHZ ultrazvočno obrne izhod, pes odzove, in izdelek, ki samodejno zaklene, sedmi način samodejno.

Električni šok izhodni način je enako kot ultrazvočno izhod 7-čas način.Prvi šok intenzivnost je najšibkejši, 7. je najmočnejši, in 2 funkcij, ki lahko delajo ob istem času.7-izhodni način je isti.

Če pes še vedno ne odziva, je izdelek samodejno preneha delovati.Po 1 minuto, delovni način, se samodejno ponovno zažene, ali lahko pritisnete stikalo gumb za ponovni zagon.

Ta izdelek se lahko sproži delo več kot 7-krat v eni minuti, se bo samodejno ustavil varstva, preprečevanje hišne iz prilagoditve na pet, na začetku, in preprečuje, da bi pes od tega, da jih boli.

Specifikacije

1. Izdelek uporablja USB vtič za napajanje in vgrajeni mikrofon sproži

2. Izdelek je mogoče napolniti

3. Produkt uporablja, velika zmogljivost litijeva baterija za do 60 dni dolgo pripravljenosti

4. Pes pasu ima največji premer 35 CM in m inimum od 6 CM.Primeren je za vse pse.

5. Zato je priporočljivo, da rez del dolge lase, da se zagotovi učinkovitost izdelka (za majhno število velikih psov).

6. Ta izdelek je vodoodporna.

Paket vključuje

1x Anti Lubje Nadzor Ovratnik

1x Navodila za uporabo

1x USB Kabel

1x Šok Test Svetlobe

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<