Kopel Mat Non-Slip Geometrijske Preproga za Domačo dnevno Sobo Vrata Mat Velika Absorbcija Vode Kopalniške Preproge, Talna Obloga Doma Dekor

Kopel Mat Non-Slip Geometrijske Preproga za Domačo dnevno Sobo Vrata Mat Velika Absorbcija Vode Kopalniške Preproge, Talna Obloga Doma Dekor

w2188

Novo

Na zalogi

€9.58
Količina

Oznake: masažno kopel mat proti drsenju, kopel mat anti slip marvel, bluze, so sijoče, kopel mat anti slip rond, bikini majica, kopel mat anti slip morska deklica, preproga jelen, kopel mat anti slip antiskid, Vrata plošča, kopel mat tiger.

Material: Poliester Velikost: 40*60 cm, Barva: Kot fotografije Tip: Vrata Preproge Prostem Pakiranje: 1x Preprogo Opomba: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3. Zaradi prevoza, bo vtis, to izgine, ko ste ga položite na tla, za nekaj dni.

Plačilo Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo, kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.apok.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z našimi izdelki.Dostava 1. Dostava način: Mi ladje, ki jih www.apok.si Standardne dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail ali ePacket za večino izdelkov. 2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.Kitajska Post Registriranih Air Mail: 10-39 dni za večino držav, Brazilije, včasih potrebujejo več časa.ePacket: Običajni čas dostave 7-22 dni, včasih potrebujejo več časa, če se zgodi, da poseben položaj.www.apok.si Standardna Dostava: Normalno 15-45 dni.www.apok.si primium Dostava: 4-15 dni po glavnih državah. 3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Večinoma časa obdelave lahko 1 do 3 delovnih dni.Politika Vračanja 1. Dobavljamo brez VRNITVE storitev za Združene države amerike, Kanada, Avstralija, velika Britanija, Francija, Španija, Nemčija in Rusija, ki ste coud uživajte brezplačno vrnete brez razloga, več podrobnosti najdete na naslednji povezavi: https://sale.www.apok.si/__pc/v8Yr8f629D.htm?spm=a2g0o.store_home.1000001.6.48622c6dv3ubgq 2. Za druge države, če vam ni všeč izdelek, ki ga naročila in želite zamenjati ali vrniti predmeti, ki jih prejmete, nas kontaktirajte v roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati additioinal shipping stroški, nastali in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.Povratne informacije, Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naši trgovini je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Najlepša hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki