GOOJODOQ Pisalo Dotik Za Apple Svinčnik iPad Pro Air 2 3 Mini 4 Pisalo za Huawei Samsung Tablični iOS/Android Mobilni Telefon

GOOJODOQ Pisalo Dotik Za Apple Svinčnik iPad Pro Air 2 3 Mini 4 Pisalo za Huawei Samsung Tablični iOS/Android Mobilni Telefon

w21567

Novo

Na zalogi

€24.66 €11.59
Količina

Oznake: barve tablični računalnik samsung, ipad 8 gen, android tablet, čast, spusti pero, kratek apple svinčnik, hp pisalo, ipad pro, ipad, mechan svinčnik.

Združljivost& Uporabe: Univerzalni Svinčnik

To je primerna za Android in IOS in Microsoft system kapacitivni zaslon, dual sim telefoni in tablični računalniki, kot natančno in gladko, kot z realno svinčnik.Kot so za VSE iPad, za Xiaomi Tablet, za Samsung Tablični računalnik in telefon, za iPhone ...

【Zaščititi svoje pero za tablični】

Z rokavice in pero vrečko darilo rokavice zmanjšuje trenje med roko in tablični računalnik surface, preprečevanje roko z aktiviranjem funkcije na dotik občutljiv tablet.In pero torbica bo zaščitila vaš pero dobro.

【Enostaven za Uporabo】

En gumb začne digitalno pero.Ne Bluetooth ali App povezavo zahteva.Ko uporabljate na dotik naprave, naše fine gobic je natančno tisto, kar potrebujete.Držite pisalo z rahlo nagiba na zaslonu, bodo imeli boljše pisanje izkušnje.【POMEMBNO】s tem, Ko pisalo za iPad Pro series ali za IPad 2018, Prosimo, izključite "Samo z miško za Apple Svinčnik" na za vaš iPad.Če s kaljenim zaščitnik zaslon ali papir kot zaščitnik zaslon ,je lahko boljše pisanje občutek.

【GOOJODOQ Pisalo Združljivost Z Večino Touch Screen Naprave (Uspešen Test)】

Naše polnilna pisalo s kroglico so posebej načrta za najbolj touch screen naprave, vključno z: za iPad 2018/ Pro/ Mini/ Zrak, za iPhone XS/XS MAX/ XR/ X/ 8/ 8 plus/ 7/ 7 plus/ 6S/ 6 plus, za Samsung, Dell, LG, za Huawei in druge Android mobilnih telefonov ali Tabličnih računalnikih. 【POMEMBNO】je pero ni primeren za Windows Sisteme .Prosimo, sledite spodnjim navodilom, da preverite, ali Pisalo je dovoljeno, da dela za vaš iPad Pro/iPad 2018. 1. Odprite Nastavitve > Za vaš Apple Svinčnik > > izklopite Apple Svinčnik. 2. Nastavitve > Opombe > izklop "Samo z miško Za Apple Svinčnik. 3. Potem boste pa bo pripravljen za uporabo s Pisalom.

【Z USB Charge vrata & Smart power-saving】

V GOOJODOQ pisalo, USB Mikro polnjenje vrata,z litijevo baterijo notranjosti, da lahko neprekinjeno uporabo za približno 12 ur.Lahko enostavno polnjenje preko napajalnika za izmenični tok ,moč banke ali računalnik.Velikost: (L)7.09 v (D)0.35 v Teža: 16G Baterija: Litij-Polimer Baterija 140mAh Čas polnjenja : 60 minut Čas pripravljenosti: do 30 dni Kabel za polnjenje:Micro USB kabla(priložen) Polnjenje specifikacija:5V/1A Smart power-saving: 30 min auto-shutdown Uporaba Čas: delo neprekinjeno do 12 ur.

【Natančno Baker Nasvet】

GOOJODOQ Pisalo z 1,4 mm premer nasvet,zagotavljajo bolj natančno, vam realističen občutek za ustvarjanje, dobro za risanje in slikanje.Notranji elastični design in za omilitev moč klikom.Tip je nenadomestljiva, baker materiala, zato je bolj trajen kot iz gume in lahko traja vse življenje.Inovativne nasvet design omogoča enostavno obrniti stran, izbral film, risanje slik in ohranja nadležen prstnih odtisov off vaš svetleč zaslon

【Paket Seznam】

1 * Pisalo 1 * USB Kabel za Polnjenje 1 * Rokavice 1 * Zaščitite vrečko

Če Pisalo je neobčutljiv,glej naslednje rešitve:

1. Poskrbite, da pisalo je dovolj baterije, ko uporabljate. 2. Prosimo, izključite "Samo z miško Za Apple Svinčnik" na Za vaš iPad. 3. Držite pisalo z rahlo nagiba na zaslonu, bodo imeli boljše pisanje izkušnje. 4. Če besedilo/črke, ki jih napisali so premajhna , bodo preskoči ali izginejo. 5. Pero je brez naslona za zavrnitev, poskrbite, da vaše roke ne v dotik z zaslonom, ali obrabe, vključno rokavice, drugače to ne bo delovala.Ni podpore Za Mikro Okno Sistemov.Ne podpirajo ravne črte.Ne palm zavrnitev; Št. pritisnite senzor.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki