NOV Prihod!!! Ovalni 6x8mm Rubinov, Z Briljantno Dia V Trdni 18kt Rose Zlata Poročni Prstan R608

NOV Prihod!!! Ovalni 6x8mm Rubinov, Z Briljantno Dia V Trdni 18kt Rose Zlata Poročni Prstan R608

w21304

Novo

Na zalogi

€451.21
Količina

Oznake: zasebni solid gold, trdna zlato preprogo, veliki listi obroč, trdna roza zlata, Zlato Lase, ametist srce obroč, filigransko srebrna, filigransko zlato, solid gold petah, čebela in cvet obroč.

Trdna 18Kt Rose Zlata Diamant, Rubin Prstan z Diamanti: Naravni Diamanti

Karat Teža: 0.16 ct

Cut: Krog

Jasnost: SI

Barva: G-H

Ruby: 100% Resnično Naravne

Karat Teža: 1.40 ct

Cut: Oval(6x8mm)

Jasnost: Zelo Dobra

Kovina Tip: Trdna 18Kt Zlato-Rose

Zlato Teža (g): 2.46 g

Slog: Diamant, Rubin obroč

Prstan Velikost: 6.5

Storitve Za Stranke:

Ponujamo široko paleto storitev za vsak predmet.Prosimo, navedite vaše potrebe po nakupu ali na koncu dražbe, in poslali vam bomo posodobljeno račun.

1) Ring Ponovno velikost: prosimo, navedite, katere koli velikosti, med velikost 5 do 9 .Doplačilo v višini 10 evrov bo dodana.

2) Oblikovanje Sprememba : Vse semi-okovje se lahko spremeni tako, da se prilega določeno velikost/oblika center kamen.Prosim, pošljite mi velikost/oblika, ki si jo iščete, in bom z veseljem vam ponudbo.Opomba vse design spremembe bo zahtevalo dodaten teden do konca.

3) Diamond & Kovinski Nadgradnjo : Vsi diamanti uporabljajo v nastavitvah je mogoče nadgraditi na polno, cut, VS/VVS jasnost.Kovinski nadgradnjo na 18K Bela/Rumena/Rose gold je prav tako na voljo na zahtevo.Nudimo tudi likovnost modela za najbolj nastavitve.Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če ste zainteresirani za to storitev.

4) Načrt Razmnoževanje : Če želite modela, ki je trenutno ni na voljo v moji trgovini, bom z veseljem sodeloval z vami ponoviti.Zagotavljamo vam, izdelave, ki bo enaka za vse elemente, ki jih vidite v naši trgovini.

5) Montaža Storitve: nudimo brezplačno montažo storitve za vse stvari, kupljene v moji trgovini.Prosim, da me kontaktirate, da poskrbi varno dostavo vašega gem kamen.Moj zlatar ima več kot 10 let izkušenj pri ravnanju z gem kamni.

Dostava

Dostava v ZDA, CA, AU, EVRO je brezplačno prek Express Mail Service (EMS), in ponavadi traja od 5-7 dni od odpreme, da dosežejo najbolj destinacij.

Če potrebujete element prej, mi lahko ladja prek FEDEX.Dodatnih stroškov ladijskega bodo nastali.

NADOMESTILO politike

Nudimo 30-dnevni Denar Nazaj za vse proizvode, ki se prodajajo.Če ne boste zadovoljni z vašo postavke iz katerega koli razloga, vam bomo vprašanje polno nadomestilo zmanjšano za stroške dostave izdelka do kupca.Mi NE zaračuna, obnavljanje pristojbina!Vsi naslednji pogoji morajo biti izpolnjeni, tako da boste prejeli polno vračilo: Element, ki mora biti v svoje prvotno stanje, ki ne kažejo znakov obrabe, škode, ali izmenično.Vsi originalni dodatki dobavi mora vrniti.V primeru napak našel, le tovarniške napake so sprejete kot razlog za vrnitev.Brez nadomestila je podana, če je okvara, ki je posledica napačne uporabe kupcev.Postavka vrnil morajo biti poslani v roku 30 dni od prejema le-te.Kupec je odgovoren za stroške dostave to nas.Če vračate po meri element (spreminjanje velikosti, oblikovanja spremembo ali oblikovanje razmnoževanje), $30 pristojbina se odštejejo od vračila.

Srečno & Vesel Ponudbe!!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<