Fish Tank Vulkan Obliko Igrače Kisika Črpalka Betta Ribe Pribor Za Akvarij Črpalka Zrak Pogon Ornament Ribe Hiša Dekor Greben

Fish Tank Vulkan Obliko Igrače Kisika Črpalka Betta Ribe Pribor Za Akvarij Črpalka Zrak Pogon Ornament Ribe Hiša Dekor Greben

w21078

Novo

Na zalogi

€7.03 €4.99
Količina

Oznake: akvarij dekoracijo, akvarij betta, reef aquarium, groot akvarij dekoracijo, akvarij dekor rock, akvarij dekor, betta, jacare akvarij ornament, sobo akvarij dodatki, dekor fish tank.

Simulirani vulkan ponaredek vulkan, ki se uporabljajo z zračno črpalko

Navodila 1. Pranje simulirani vulkan s čisto vodo 12-krat pred vstopom tank in nato počasi ga v dnu fish tank 2. Če ste kupili vulkan mehurček bo ustrezala, namestite črpalka zrak, cevi, protipovratni ventil in LED potapljaške luči, kot je prikazano na zgornji sliki, in končno mesto potapljaško luč na dnu vulkan.Material: Smole Ime: Fish tank krajinsko vulkanskega kamna Funkcija: oksigenacijo, fish tank krajine, itd.Velikost: Velika 16*5*11 cm (h krater 3.3 cm) Majhne 7*2*5 cm (2 cm krater) 0.5 cm napaka v ročno merjenje Nasveti Obstajajo lahko nekatere vonj na površini izdelka, po tem, ko ste prejeli otroka.Uporabite čisto vodo, da mehurček ali kraj, v prezračevanem mestu, bo vonj izginiti, in nato dajo v vaš riba bencinski tank.

Opomba: mala vulkan ni mogoče namestiti z barvne luči。Ta izdelek ne zagotavljajo LED luči, je treba kupiti ločeno

Namestitev tutorial 1. Najprej vstavite kisika črpalka kateter v tracheal luknjo, ki je predvideno za vulkanskih kamnin. 2. Po kateter prehaja skozi tracheal luknjo, stretch kateter kratki razdalji od znotraj, da se olajša namestitev zrak kamen.Po zraku kamna, ki je nameščen, potegnite kateter od zunaj, da poiščete zrak kamen v položaj prikazano. 3. Fix potapljaško luč na primernem mestu v riba bencinski tank.Ko v vodnem, zaradi pozor, Ne pa na potapljanje luči. 4. Dal vulkanskega kamna z zrakom kamna, ki je nameščen neposredno na vrhu potapljaške luči, in priključite žice, potapljaške luči Poravnajte žice luknje rezervirana za vulkanskega kamna, nato mesto v vulkanski kamen na dnu rezervoarja, in prilagodite položaj za dokončanje.

Fizično streljanje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<