4PCS Ogljikovih vlaken barva, ABS Vrat Ročaj Skledo Kritje trim fit Za Ford Focus za obdobje 2012-ST MK3

4PCS Ogljikovih vlaken barva, ABS Vrat Ročaj Skledo Kritje trim fit Za Ford Focus za obdobje 2012-ST MK3

w19828

Novo

Na zalogi

€13.97
Količina

Oznake: ford focus mk4, ford focus trim, prikazano ford fiesta, focus st, ford smax pribor pedal, ford mondeo, tapis ford rs, vodja ford focus mk4, instrument ford focus 1, ford mondeo mk3.

Ker isto modela avtomobila, se lahko proizvaja različno v različnih državah.Tako, ko ste ga dobili.Če niso primerni ali niso na voljo.Prosimo, da nas kontaktirate.Nam fotografijo, obvestite nas, kje je napaka.Smo vam nudijo ustrezne storitve.Hvala vam za vašo podporo in razumevanje Funkcija:

Enostavna namestitev wihtout koli orodja, dvojni stranski 3M brez motornih lepilni trak, ki je pritrjen.

Nikoli Ne Zbledi, Nikoli Ne Rje.

Zagotavljajo pritegne pokažejo in personlise vaš avto.

Izdelani v ISO 9001 objekt za zagotavljanje dobre kakovosti.Strogo Tovarne QC test.Zajamčena Kakovost, Garancija, Ki Jih Ponuja.Eden najboljših na trgu.Traja Leta.Opozorilo: Ker se isti model avtomobila lahko drugače pridobiva v drugi državi.Prosimo zagotovite, da so del vašega avtomobila, kot je naša slika kaže, ali ga ne bo fit, če obstajajo razlike, prosim stik z nami pred nakupom, hvala!Vgradnjo: 1. Odstranite vse prah in masti iz uporabe prostora. 2. Uporabite 3M Splošno univerzalno Čistilo in Odstranjevalec Voska ali drugo blago s topilom, kot Bela Duha uporabi s čisto krpo. 3. Posredno toplote trim kritje avtomobilske karoserije z sušilcem za lase na 30 stopinj Celzija, da bi dosegli boljše instant obveznic. 4. Odstranite zunanji ovoj iz traku, da bi izpostavili lepljive strani. 5. Uporablja modeliranje (s trakom uporabne) za želeno površino karoserije. 6. Buff navzdol komaj po uporabi. 7. 24 ur, preden je pranje vašega avtomobila.Pišite nam: Bo zelo cenjeno če pustite me pozitivne povratne informacije s štirimi 5-Podrobnejši Prodajo Rating (DSR) nam opirajoč se na vašem zadovoljstvu z našim blaga in storitev.To je samo popeljal fews sekund .vendar je veliko mi pomeni .in bomo naredili enako za vas v roku 24 ur ali več prej.če je manj kot pozitivne povratne informacije, se bo ostalo veseli bomo priložnost, da se sliši in pravilno ne glede na težave, ki jih distribuirajo za vas.prosim, ne pustite se nam nevtralna/negativne povratne informacije,se obrnite na nas za reševanje vprašanj o poslu .Jaz sem iskreno prodajalec , jaz sem vedno tukaj, da odpravite vse težave za vas .NE OBSTAJAJO VPRAŠANJA, KI JIH DVEH POSAMEZNIKOV, NE MORE ODPRAVITI .Hvala vam za vašo podporo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki