6Pcs 3/8" 1/4" 5/8" na 3/8 inch Vijak Stojala in Pretvornik Matica Camera Adapter za Nastavek za Lahka Stojalo Ploščad Mikrofon, Video, Fotografija

6Pcs 3/8" 1/4" 5/8" na 3/8 inch Vijak Stojala in Pretvornik Matica Camera Adapter za Nastavek za Lahka Stojalo Ploščad Mikrofon, Video, Fotografija

w19649

Novo

Na zalogi

€7.72 €6.26
Količina

Oznake: ulanzi video lučka, moda ramenski ploščad, otrok mic, aluminij slavina adapter, gopro gori, softbox stojalo, triopo stojalo adapter, fotoaparat ploščad, 14 palčni lutka, menjalnik model.

VEČ KOT 10 KOSOV PRILAGODLJIV LOGOTIP (MOQ>10)

SMO NEPOSREDNI TOVARNE ( NAJBOLJŠA CENA, VISOKA KAKOVOST, SUPER STORITEV)

*ČE NI STRANKE SPOROČILA PO ODDAJI NAROČILA V ROKU 24 UR ZA LOGOTIP DATOTEKO (IZVIRNI OBLIKI ZAPISA .PDF / .AI / .CDR) , BOMO LADJO IZ "NO LOGO" IZDELKOV. *POTREBE STRANK, DA ZAGOTOVIJO BLAGOVNE ZNAMKE CERTIFIKAT / BLAGOVNE ZNAMKE DOVOLJENJA ALI OPOMBA V VRSTNEM REDU: "PO MERI LOGO IZDELKOV, KI SEM JIH ZAHTEVALI, SO LE ZA OSEBNO UPORABO, OBLJUBIM, DA NE BI VSE DONOSNE PRODAJE." V PRIMERU KRŠITVE USTREZNE DOLOČBE, KUPEC NOSI USTREZNE ODGOVORNOSTI, KI NIMA NIČ OPRAVITI S PRODAJALCEM!!!!FeiChao 6Pcs 3/8" 1/4" do 5/8" na 3/8 inch Vijak Stojala in Pretvornik Matica Camera Adapter za Nastavek za Lahka Stojalo Ploščad Mikrofona, Videa, Fotografije Pripomočki

Upoštevajte, obstajajo 3 vrste vijak, matica in 2 vrsti vijak pretvornik neobvezno, prosimo, izberite element, ki ga zahteva.

Upoštevajte, za 5/8" vijak pretvornik, Fine navojem je za Mikrofon. (Ne Grobe navojem, Ne za Raven Stativa!) Prosimo, da pravilno izbrati element, kot vaša naprava.

Opis izdelka: Mikrofon vijak adapterja za mic stojalo in stojalo Postavka: 3/8" nit vijak matice; 5/8 palca niti 3/8 inch nit vijak matice; 5/8 palca niti 1/4 palca nit vijak orehi

Material: Kovina

Paket je vključeno:

6x Vijak Matica (3 vrste po izbiri)

6x Vijak pretvornik (2 vrsti neobvezno)

3/8 inch vijak matica:

5/8 palca do 1/4 palca Matice za Mikrofon v Redu z navojem

5/8 palca do 3/8 inch Matice za Mikrofon v Redu z navojem

6 Kosov 1/4" na 3/8 Podaljšali Adapter vijaki

6 Kosov 5/8" ženska v redu z navojem za 1/4" moški adapter vijaki za Mikrofon

Prosimo, preverite spodaj pomembne informacije za prilagajanje:

Topel Nasvet:

1, Logotip prilagajanje mora biti ustanovljen brez zvezi s kršitvijo.Če obstajajo operativne težave v obdobju, upamo, da bodo kupci lahko razumejo in pomagajo pri preklic naročila.

2, Če jo zahteva Prilagodljiv Logotip Storitev, vas Prosimo, da naročilo, za več kot 10 kosov, in navedite Logo Vzorec in svojo idejo na sporočilo odbora.

3, MOQ po meri logo je 10pcs, bomo šele ladje predmeti, brez logotipa, če je količina, ki je pod 10pcs.

4, upamo, da bodo zadovoljni s kupcem, smo lahko obrnete stranke večkrat, kar v razširjeni red časa obdelave.Če se to zgodi, upamo, da stranke, ki nam lahko pomaga razširiti, da bi čas.

Logotip Položaj: Učinkovito sliko kot referenčne (če potrebujete drugo mesto, vas prosimo, da sporočilo zda)

Način tiskanja: Laser Marking (če potrebujete drug način, vas prosimo, da sporočilo zda)

Datoteke za Tisk na zahtevo: vljudno Prosim pošljite umetniško delo za nas (izvirni obliki zapisa .pdf .ai, .cdr)

MOQ: Nad 10 Kosov (Če velika količina, ki smo vam bo bolj zadovoljivo navedek)

Če imate kakršne koli zahteve, ali idej, vas prosimo, da nas kontaktirate.

1. Vsi cena ne vključuje vse davke, ali dodatnih stroškov.Nismo odgovorni za težave, ki jih povzročajo carinjenje.

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vaše naročilo, ko Ocenjeni Dostava Način Dostave, prosimo, obrnite na nas vnaprej.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.

(Prosimo, upoštevajte, da ne moremo odločiti, svoje odločitve, izbire, da se ladja metode, kar pomeni, da je potrebno skrbno preveriti z oceno čas dostave in obljubo čas dostave) Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Prevozni stroški nosijo jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<