4G LTE Android 10 8 Core 4+64 G Avto Dvd Radio Multimedijski Predvajalnik, GPS Navigacija Za Mercedes Benz CLS Razred W218 2011-2017

4G LTE Android 10 8 Core 4+64 G Avto Dvd Radio Multimedijski Predvajalnik, GPS Navigacija Za Mercedes Benz CLS Razred W218 2011-2017

w19578

Novo

Na zalogi

€316.49 €243.70
Količina

Oznake: witech 2, android w211, mercedes cls w218, audi a3 dvd predvajalnik, w218, bmw carplay, mekede android 10, pretvarjanje vhs, mekede polno, eunavi.

Dvojni Sistem Konverzije, Originalni Mercedes Benz NTG sistem in Android Sistem.Podpora vse original NTG funkcije, kot so tovarne, radio, GPS navigacijo, bluetooth, DVD/CD,USB,SD, itd, podporo tovarne pogled od zadaj kamero povratne trajector., 360 fotoaparat, odprta vrata warnig, združljivi z origianl palčko, dotik miške in volan nadzor, biti združljiv z izvirno zvok sistem in optično omrežje, igra lossless audio.Novi modeli in popolnoma nov uporabniški VMESNIK, več kot originalni avto slog, bolj eleganten Opomba : Ko da bi befor , preverite, ali je vaš avto NTG 4.0 ali 4.5 in 5.0 .Če imate kakršne koli dvome, se, prosimo, obrnite na našo customer service osebje.

Avto multimedijski predvajalnik, primerni Za: za Benz CLS Razred W218 2011-2012 NTG 4.0 za Benz CLS Razred W218 2013 NTG 4.5 za Benz CLS Razred W218 2014-2017 NTG 5.0

>>Podpora DVR funtion >> lahko gledate videe na radio s povezavo USB.Enostavno povezati in enostaven za gledanje.Da ste varnejši na cesti.(opcijska dodatna oprema)

>> ADAS funkcijo,Naprej Trčenju Opozorilni Sistem, Spredaj Vozila Odhoda Opozorilo, Da ste varnejši na cesti.

>> Podpora Kamera Zadaj

** Ko je avto v Vzvratno Prestavo, ta avto DVD samodejno preklopil nazaj-gor sliko pogled z parkirišče linije. (opcijska dodatna oprema)

>> CarPlay je pametnejši, varnejši način za uporabo vašega iPhone v avto.CarPlay traja stvari, ki jih želite narediti s vaš iPhone med vožnjo in jih postavlja desno na vaš avto, ki je vgrajena v zaslon.Lahko dobite navodila za pot, klicanje, pošiljanje in prejemanje sporočil ter poslušanje glasbe, vse na način, ki vam omogoča, da ostanete osredotočeni na cesti.Samo priklopite vaš iPhone in gredo.

BT funkcija : Avtomobilski stereo prihaja opremljen z vgrajenim Bluetooth in imenik funkcijo.Sinhronizirate lahko imenik iz mobilnega telefona, da te enote, in potem bo hands-free mobilni telefon delovanje udobno in hitro.Prav tako lahko uživajo brezžično predvajanje glasbe iz naprave bluetooth.

Podpora Ogledalo Povezava : Vse vsebine iz Android ali IOS, lahko napravo zrcali na ta enota zaslon ,tako organizacijsko enoto, lahko gledate videe na thr večji zaslon , za android telefon, lahko tudi doseže dvosmerna nadzor s kablom USB, da lahko dostopate do svojega imenika , zemljevid , glasba in še več.

Vgrajeni GPS Navigacija **vgrajeni GPS/GLONASS navigacija **Vgrajeno map, trajno brezplačno posodobite ** O zemljevidu update: če želite posodobiti zemljevid, se obrnite na nas, bomo prenesite v "Spustite polje", prosimo, da ne prenos v druge kraje, v nasprotnem primeru bo škoda originalni zemljevid. **O zemljevidu update: če želite posodobiti zemljevid, se obrnite na nas, bomo prenesite v "Spustite polje", prosimo, da ne prenos v druge kraje, v nasprotnem primeru bo škoda originalni zemljevid. >Posodobitev zemljevida čas : enkrat na leto

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<