Za Jaguar XJ 2016-2019 LED Smerniki Skupščine XJL Original Žaromet OEM avtomobilski Deli

Za Jaguar XJ 2016-2019 LED Smerniki Skupščine XJL Original Žaromet OEM avtomobilski Deli

w19438

Novo

Na zalogi

€764.51
Količina

Oznake: angel blazino, jaguar xj, jaguar xf, jaguar xj x358, p26s led roller, jeep cherokee xj, avto za led, 12 led žaromet, aozoom, subaru legacy smerniki stanovanj.

Za Jaguar XJ 2016-2019 LED Smerniki Skupščine XJL Original Žaromet OEM avtomobilski Deli

Zadevah, ki potrebujejo pozornost

-Ena enota, ki vključuje eno polno žarometov.Če potrebujete nekaj, prosimo, naročite z dvema enota,in prosim, obrnite na službo za opombe strani levo ali desno. - Če ste morali plačati za to transakcijo, v drug način, prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli. - to je tako posebne vrste proizvoda, če ne kakovosti problem, se ne bo vrnil in spremenila, ko prodajajo. - Ko je plačilo je jasno, bomo začeli proces svoje naročilo v roku 3-5 delovnih dni. - Če imate kakršno koli vprašanje ali zahtevo za vaše naročilo, ko kupite izdelek, nas kontaktirajte v roku 12 ur.

Uvod

Spoštovani kupec: To shop se je zavezala, da prodaja mid-za-high-end blagovnih znamk avtomobilskih delov, vključno z žarometi, spredaj avto obdaja, zadnje luči, volani, in nekaj manjših delov (predstikalne naprave, napajalnik, kabli, žarnice, itd.) Vsi izdelki so na policah ena za drugo.Če so stranke, ki potrebujejo znanje o drugih izdelkih ali da veliko število izdelkov na spletu, nas lahko kontaktirate na spletu.Mi lahko odgovorili na vaša vprašanja v vsakem trenutku in vam nudijo storitve.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Poprodajne storitve

Če imate kakršna koli vprašanja po prejemu izdelka, prosimo, uporabite "Kontakt Prodajalec" povezavo, da nam pošljete sporočilo!Ko bomo prejeli vaše naročilo, pozitivne povratne informacije, bo samodejno poslana v zahvalo Pišite nam, če še niste prejeli našega povratne informacije bomo z veseljem popravili to in poslati to ročno.Prav tako bi zelo vesel, če jih pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, ki je rating.Če menite, da si zaslužimo nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo, kontaktirajte NAS pred odhodom kakršne koli povratne informacije, nam daje priložnost, da bi stvari in pustite vtis, ki najbolj pozitivno!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<