Posamezne Luči Koito V5 H7 D2S Halogenske Xenon LED Projektor Smerniki Objektiv 3.0" Nizko Žarka High Beam Tuning Avto Luči, dodatna Oprema

Posamezne Luči Koito V5 H7 D2S Halogenske Xenon LED Projektor Smerniki Objektiv 3.0" Nizko Žarka High Beam Tuning Avto Luči, dodatna Oprema

w191734

Novo

Na zalogi

€44.39 €31.96
Količina

Oznake: halogenske žarnice led, , bi halogenske, audi q5 tunning, dvo led len, koito, 4k projektor, galaxi projektor, projektor v5, megla led toyota, h7 led canbus smerniki objektiv.

Posamezne Luči Koito V5 H7 D2S Halogenske Xenon LED Projektor Smerniki Objektiv 3.0" Nizko Žarka High Beam Tuning Avto Luči Pribor Smo vse znano, da Koito V5 objektiv je klasična projektor objektiv na trgu, s polno kovinsko ohišje in visoke jasno konveksno lečo, da zagotavljajo visoko svetlost luči.Ta vrsta projektor objektiv je nova generacija Koito projektor objektiv družine, lens bulb vtičnica je H7, to bo povsem primeren za večino avto narediti za natikanje.Poleg tega smo ugotovili, D2H D2S žarnice lahko tudi sedi tudi v okviru teh žarnica vtičnico, to pomeni, da ta objektiv ima več primerni modeli, res dobra izbira za smerniki iskanje.

Specifikacija: Projektor Objektiv Dimenzije: 3,0 Palca Objektiv : Z visoko jasno konveksno lečo, da se zagotovi enotno svetlost lahka, močna prebojna moč in ne astigmatism.Reflektor: Polno kovinski reflektor skledo dissipates toplota učinkovito, zaščita odsevno površino pred obrabo.Magnetni(Neobvezno): Z visoko kakovost debel cooper motor, močan magnetni magnetni, da bo potegnite high beam zaklopa, vse na način, da se omogoči večja svetilnost, ko na visoke grede.Z večjimi magnetni smo oblikovali globlje high beam, da bo osvetlitev naprej po cesti.Nizko Žarka Vzorec: Z mehko svetlobo sije, ne bo slepo nasproti vozečim voznikom.High Beam Vzorec: Z širši spekter, prinaša super svetilnost na vaši poti.Cut-off Žarek Možnosti: LHD(Privzeto)/RHD LHD -- Levo-roko-drive, volan na levi je avto, v Rusiji, ZDA...itd.RHD -- Pravico-strani-drive, volan na desni, avto je v veliki BRITANIJI, na Japonskem...itd.Projektor Potrebno Žarnico Tip: H7 Xenon/Halogenskimi Žarnicami.D2S/ D2H Xenon ali Britune H7/D2H LED Žarnice.

Paket Vključuje: 2 x 3.0" H7 Koito V5 Projektor Objektiv Pozornost: 1. Paket je brez xenon žarnice in balast, če potrebujete pretvorbo komplet skupaj, vas prosimo, preverite svoj naslednji link za to. 2. Če potrebujete LED žarnice za ta projektor objektiv, prosimo, preverite spodaj povezava za H7/D2H LED Žarnice. 3. Če izberete "Le Nizke Žarek" objektiv, projektor objektiv je brez magnetni in samo lahko zagotavlja nizke pramen luči.

Le Malo Žarek Luči Objektiv: Visoka Nizka Žarek Luči Objektiv:

1. Prosimo, preverite jasno sliko, opis in pojasnilo, da je zaradi vpliva monitor resolutionand okolje, slika, barva, je lahko mogoče malo drugačen od materiala predmeta. 2. Za pospešitev vaše naročilo, vas prosimo, sporočite nam vaše podrobnosti na zahtevo, kot so barve, temp, žarnica, vrste, itd., in pustite nam vašo podrobno ime, naslov, telefon/mobilni telefon številko, poštno kodo. 3. Pleaseunderstand, da je davek na carinsko odvisno od prava v vaš velik državi, to je izven našega nadzora.Vse dodatne dajatve, ustvarjene z carinjenje mora biti nosi kupec. 4. Prosimo, da vse oznake na izdelku prvotno kot vzdrževalni potrdilo. 5. Izhod balast je visoko votage linijo, prosim, ne cut za rejoint, to ni varno in ne more priti vzdrževanje.

1. Naročeno blago bo v roku 3 delovnih dni po plačilu potrjena. 2. Mi lahko ladja z China Post, HK Post, EMS, DHL, FEDEX, TNT, kot kupec, ki ga imenuje ali kot na naših trgovinskih pogojev.Dobavni rok za sklic: UPS & DHL: 4 do 8 delovnih dni (odvisno od države, dostavljeno) EMS: 10 do 20 delovnih dni (odvisno od države, dostavljeno) Kitajska Prispevek: 10-40working 3 dni. Če ste omenjeni ne prejema blaga in30 dni po plačilu storiti, pls, nam sporočite pravočasno, in bomo poskušali pomagati. 1. Vsi izdelki so testirani pred dostavo, da se zagotovi kupec prejme dobre kakovosti in pravico blaga. 2. Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.Po prejemu predmetov povrnili vam bomo takoj.

1. Nudimo 1 mesec zamenjava in 12 mesecev vzdrževanja garancije.Elemente lahko nadomesti v prvem mesecu ali ohraniti za prvo leto. 2. Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov.(V večini primerov bo kupcu le, da se vrnete problem komponente namesto celotnega paketa.).Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki