50pcs Plastičnih Square Luna Torto, Škatle za Shranjevanje Jajčni Rumenjak Puff Imetnik Organizator Posoda Zlato Pakiranje Polje (Velika, Majhna)

50pcs Plastičnih Square Luna Torto, Škatle za Shranjevanje Jajčni Rumenjak Puff Imetnik Organizator Posoda Zlato Pakiranje Polje (Velika, Majhna)

w191468

Novo

Na zalogi

€9.94 €5.96
Količina

Oznake: veliki škatli, puff blata, velik karton polje, luksuzni luna cake box, torto škatle in embalažo 12x12, majhne škatle paketov, majhna parcela polje, velik velikan plastičnih jajc, polje za pakiranje crafting, velikonočno jajce plastike.

Opis

To je 50 kosov kvadratnih mini luna torto škatle.To je kot nalašč za predstavitev pecivo, minicakes, biskviti, kruh, kremne rezine, kolački, piškotki.Super, kot sladice škatle za posebne priložnosti, kot so poroke, krst otroka in rojstnodnevne zabave.

Funkcija

- Barva: Zlata.

- Material: Plastika.

- Velikost: 5.5 x 5.5 x 4 cm. (Mala)

- Velikost: 7.5 x 7,5 x 4 cm. (Velike), - iz dobre hrane razred plastike, okolju prijazen in varen za uporabo.

- Lep videz, nepremočljiva, za preprečevanje torto deformacije, enostaven za prevoz ali pošlji.

- Torto pladenj se tesno prilega, z režo na robu veke, dobro tesnjenje delovanje, enostavno popraviti hrane in polje pokrov, zmanjšanje deformacije, ki jih povzročajo zunanji pritisk, bi hrano čisto in higienično, tudi priročno shranjevanje in prevoz.

- Majhna Torta Posodo uporablja preprosto jasno, design, z veliko preglednost in močno prepustnostjo svetlobe, okusno torto v notranjosti je jasno vidno, super za darilo.

- Ustreza za majhne tortice, mooncakes, piškote, mlečni izdelki, pecivo, sladice, pecivo, kruh, piškoti in druge majhne živil.

Pakiranje seznam

50 x Mooncake Polje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<