Prenosni iz Nerjavečega Jekla Izravnavanje Stroja Strešnik Vibrator Talne Ploščice/stenske Ploščice, polaganje ploščic, Polaganje Pralni Izravnavanje Orodje with2 Baterije

Prenosni iz Nerjavečega Jekla Izravnavanje Stroja Strešnik Vibrator Talne Ploščice/stenske Ploščice, polaganje ploščic, Polaganje Pralni Izravnavanje Orodje with2 Baterije

w189906

Novo

Na zalogi

€29.80 €23.84
Količina

Oznake: ženske vibrator palico, trowel, konkretne moč trowel, granit strojev, lcd machin, eeprom iphone programer, t12a, yasuo heimerdinger, strešnik orodje, strešnik stroji.

Prenosni iz Nerjavečega Jekla Izravnavanje Stroja Strešnik Vibrator Talne Ploščice/stenske Ploščice, polaganje ploščic, Polaganje Pralni Izravnavanje Orodje, s 2batteries

opis izdelka:

1. Učinkovito tiler-visoka frekvenca vibracij.Ploščice v drugem.Številne aplikacije, ki so primerni za keramične ploščice v 200x200CM, visoke frekvence vibracij in učinkovito tlakovanje: 9000 / min.

2. Ročaj-izreza lopatico je mehko trdo ročaj, ki se lahko zagotavljajo maksimalno udobje pri uporabi, lahko močno zmanjša pritisk na roko, in lahko nemoteno in trim cementa, betona, suhe stene omet, itd. .

3. Visoko kakovost rezila-je omet float uporablja visoko-kakovostna, trpežna in prilagodljiva rezila iz nerjavečega jekla za zagotavljanje orodje z izjemno vzdržljivost in moč.

4. Težka lopata-jeklo lopato cementa trowel je povezan ročaj, z visoko kakovostjo aluminija težka lopato ročaj, in je popolnoma zakovičeni po površini lopata.Pomaga zaščititi trowel iz upogibanje in zlom.

5. Velikost-velikost cementa trowel je takole-350 x 100 mm, 16 cm rezilo.

opis izdelka:

Velikost: niz baterij

En-klik vibracije strešnik

Visoko frekvenco vibracije strešnik pralni nadomesti ročno kovanje, kar močno izboljša učinkovitost.

Najvišje kakovosti, rezilo iz nerjavečega jekla

Rezilo je iz najvišje kakovosti, močna, odporna proti koroziji italijanski vrh iz nerjavečega jekla.V trowel je zelo trpežna in izboljšati z uporabo naprednih proizvodnih tehnologij.

Uporablja inovativno tehnologijo

Smo posebno pozornost kakovosti naših izdelkov in strank predpisi.V proizvodnem procesu, smo šli skozi vse faze pridelave: oblikovanje, injicirajte komponent iz plastičnih mas, izreži in bend kovinskih delov, vara, plašč in sestaviti končni trowel.

Ergonomska zadevah

Moramo posebno pozornost nameniti ergonomija ročaj pri načrtovanju trowel.Želimo, da poskrbite, da boste lahko obdržali vaše zapestje varno, tudi če delate za dolge ure.Udobno non-slip gumo ročaj ne bo povzročilo roko krči.Visoko kakovostni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in udobno uporabo omet nož.

Ime izdelka: Akumulatorski strešnik o stroj

Baterija kapaciteta: 700 mAh

Material: debele aluminijeve zlitine

Največjo frekvenco vibracije: 9000r/min

Uporablja ploščice: 30-200 CM

Uporabo izdelka: stenske ploščice, talne ploščice, itd.

Čas polnjenja: 7-9 ur

Uporabite čas: Po popolnoma napolnjene baterije lahko traja 3-5 ur

Škatla vsebuje:

1 x polnilna strešnik o stroj

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<