U Električni Vratu Massager Smart Vratu Massager Prenosni Ramenski Materničnega Vratu Massager Potovanja Domov Avto Relax Masaža Blazino

U Električni Vratu Massager Smart Vratu Massager Prenosni Ramenski Materničnega Vratu Massager Potovanja Domov Avto Relax Masaža Blazino

w188583

Novo

Na zalogi

€28.07 €19.66
Količina

Oznake: električni ledvene podpore, masaža vratu smart, vratu masaža obroč, doma smart, velika vratu massager, ledvene podpore, massag za vrat, ramenski massager acupoint, električni shiatsu massager avto, ramenski massager roller.

Opis:

1) Naše vratu blazino uporablja tehnike razumevanje, drgnjenje in ščipanje za kritje globoko masažo, izkopanega poldnevnikov, lajšanje bolečine, in pritisni in zamesimo v globlje plasti.

2) Enostaven za uporabo: Za celoten Shiatsu masaža izkušnje, pritisnite in držite gumb za vklop, da to 2-way massager na.Masaža je nastavljen način, da se samodejno izklopi po 15 minutah.

3) Preprosto obračuna z USB kablom

4) Ta clip-on massager je 2 gnetenje vozlišča za izboljšanje krvnega obtoka, na vratu in ramen, sprostite mišice, blaži utrujenost in povečuje vaše dobro počutje.

5) Značilnosti dvojno plast žametne tkanine z prijazen do kože fino teksturo.Svoje U-oblika ergonomska oblika je kot nalašč ne le kot vratu massager, ampak tudi kot letalu blazino.

6) iz čistega spominske pene vzglavnik brez dodatkov, naših električnih massager učinkovito absorbira tlaka in ponuja vratu pravico raven udobja.

Specifikacija:

Material: Bombaž, ABS

Barva: Kot na fotografiji kažejo

Velikost izdelka : Kot fotografijo, kažejo,

Paket Vključuje:

1 * Vratu Massager

1 * USB Kabel za Polnjenje

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<