LED Rearview Mirror Kazalnik Blinker Repetitorja Dinamično Vključite Opozorilne Luči Za VW Tiguan MK2 2017-2019 Touareg MK3 EU 2019

LED Rearview Mirror Kazalnik Blinker Repetitorja Dinamično Vključite Opozorilne Luči Za VW Tiguan MK2 2017-2019 Touareg MK3 EU 2019

w188564

Novo

Na zalogi

€27.58 €19.31
Količina

Oznake: volkswagen tiguan, za vw golf v, spredaj vključite opozorilne luči vw, pas vw touran, lučka vw mk 4, ogledalo tiguan mk2, vw sharan, dynamic led tiguan, trim tiguan 2019, samodejno tiguan 2019.

LED Rearview Mirror Kazalnik Blinker Repetitorja Dinamično Vključite Opozorilne Luči Za VW Tiguan MK2 2017-2019 Touareg MK3 EU 2019

Združljiv z:

Primerna Za VW Tiguan MK2 2017-2019

Ne prilegajo s posebnimi trim ravni / limited edition modeli / Off-Road od leta 2019.

Primerna Za VW Touareg MK3 2019 (EU različica)

Ne ustreza za NAS različico.

Opomba:

Rumena vključite signal je plug and play namestitev, zelo enostavno in priročno.

Za modro svetlobo funkcijo, vaša prva izbira je, da se povežete z mlaka lučka napajanja, če ste imeli.

Ali se povežete s stranjo, mirror, flip moč.

Če nimate vseh teh dveh funkcijo, potem boste morali odpreti vrata plošča za povezavo s pozitivnimi, da bi dobili moč, to je malo zapleteno.

Kakorkoli že, lahko uporabite trak za pakiranje in pustite, da se ali zmanjšanje zelena žice off , uporabite rumeno vključite signal samo.Paket je vključeno: 2x Strani Ogledalo Vključite Opozorilne Luči( Levo in Desno) MATERIAL: ABS Svetlobe, barva: Modro-Rumena,Rumena Dolga življenjska doba, Več Varnosti, 100% Nepremočljiva Namestitev Navodila, ki NISO vključeni.Izdelek Prednosti: Plug and play, Brez napeljave, Št kodiranje!Brez napak!Dinamični zaporedno, veliko športa!Svetlejši kot originalna!Dinamičen zavoj signala,se pomaknite gladko.Lažje je mogoče videti z druge voznike, ko ste se obrača v desno/levo. 1.Prosimo, da preverite naše slike, da se zagotovi naša tekmo z krilo ogledalo na vaše vozilo. 2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Za modre svetlobe funkcija: 1. Povežite se z mlaka svetlobno moč.potem je avto odklenjen ali zaklenjen, nato dinamično modra svetloba bo na za 5-15 sekund. 2. Povežite se s strani ogledalo flip moč.potem je avto odklenjen, nato dinamično modra svetloba bo na za 5-15 sekund. 3. Odprite vrata plošča za povezavo s pozitivnimi, da bi dobili moč.potem je avto odklenjen ali zaklenjen ali pa signalna luč izklopljen, nato dinamično modra svetloba bo na za 5-15 sekund.Kakorkoli že, lahko uporabite trak za pakiranje in pustite, da se ali cut žice off , uporabite rumeno vključite signal samo.

Obstajajo trije načini povezovanja za doseganje dinamične modra učinek, in različne metode imajo različne učinke: Priključite na pozitivni pol zabuniti lučka napajanja.potem je avto odklenjen ali zaklenjen, nato dinamično modra svetloba bo na za 3-10 sekund. Priključite pozitivnega pola rearview mirror, flip napajanje.potem je avto odklenjen, nato dinamično modra svetloba bo na za 3-10 sekund. Odprite vrata plošča za povezovanje s pozitivno moč žice.potem je avto odklenjen ali zaklenjen ali pa signalna luč izklopljen, nato dinamično modra svetloba bo na za 3-10 sekund.Kakorkoli že, lahko uporabite trak za pakiranje in pustite, da se ali cut žice off , uporabite rumeno vključite signal samo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<