Otroci Očala Okvirji, Dekleta, Otroci Očala Za Kratkovidnost Očala Okvirji Amblyopia Optični Recept Eye Glasses 8127

Otroci Očala Okvirji, Dekleta, Otroci Očala Za Kratkovidnost Očala Okvirji Amblyopia Optični Recept Eye Glasses 8127

w187808

Novo

Na zalogi

€16.43 €9.86
Količina

Oznake: fantje očal okvir optični, toketorism recept očala, shadow otroci okvirji, velika očala okvir iz titana, otrok oči obliž, kratkovidnost, okvir stekla, jate, srebrni okvirji za očala, anti kratkovidnost.

Super Lahka Otroci Otroci Očala Okvir 8127 Opis: Svetlo, Udobje, Strokovno Načrtovanje, Privlačne Barve!Primeren za OTROKE!Čudovit očala okvirji z alergijo brezplačno gradivo.To ni enostavno biti zdrobljen in deformirana, zelo trpežne.Jasno ali barvne leče na recept se lahko namesti v te okvire.Ta postavka je samo očal okvir, če želite namestiti recept objektiv, pred nakupom, povejte nam recept.

Številka modela: 8127 Znamka: RUI HAO OČAL Okvir Barva: vijolična (c4) Objektiv : Demo za tiskanje (samo za okras) Okvir material:TR90 okvir in visoko elastičnost latex tempelj Velikost: Leče Širina: 49 mm Vertikalna dolžina: 33 mm Most Širina: 17 mm Tempelj dolžina: 136mm Okvir Širina: 126mm Teža: 16g Package: 1 OTROCI Očala Okvir in Non-slip Uho Kavelj(Darilo/naključno barvo) Opomba: 1, DEMO leče so samo za okras, so laserskega tiskanja, ki jih ni mogoče odstraniti. 2, Zaradi ročnega meansurement , 0-3 mm razlike v velikosti, ki je dovoljena. 3. Različne monitorje, bo barva kromatične aberacije, 4, Če imate kakršno koli vprašanje, ali so nezadovoljni z izdelki, proste, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij .si bomo prizadevali, da vam odgovori v roku 24 ur!

1. Mi ladje po vsem svetu.Dostava čas se lahko razlikuje-odvisno od vrste sprejemnika lokacijo.

2. Elementi bodo poslani v 48-72 ur po plačilu izbrisani.

3. Paket z letalom zamudo 5-10 dni, včasih razlog letov, po meri vprašanja, ali Božič hitenja

4. Za mednarodno hitenja.naročila, kupec je odgovoren za vse, ki veljajo uvozne dajatve, lokalnih davkov in DDV.Prosimo, preverite pri vašem carinski pred nakupom.

5. Za vse nujne pošiljke, prosimo, uporabite Express pošiljke, kot so EMS ,TNT, DHL ALI da ne povzroči zamudo (traja 3-7 delovnih dni za vsega sveta)

Upoštevajte, da vaš pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic na www.apok.si so za nas zelo pomembni in so ključnega pomena za nadaljnji uspeh našega podjetja .Želimo si, da poda najboljšo storitev za stranke .Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da prosto nam je pred vaše povratne informacije .E-pošto ali pa nas pokličite, je dobrodošel.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.Vendar pa se zaradi velikega obsega dnevnih dohodne e-pošte in časovni pas razlika, bomo morda ne boste mogli odgovoriti na vaša e-pošto takoj.Prosimo, dovolite 1-2 delovnih dni za nas, da odziv.

1. Če imate okvarjen element, ki ga želite vrne ali zamenja, se obrnite na nas, da v 14 dneh od prejmete pošiljko. 2. MI NE POLNITE, OBNAVLJANJE PRISTOJBINA. 3. Poškodovano in uporabljenih elementov ne izpolnjujejo pogojev za vrnitev. 4. Ladjar stroškov, se ne vrača. . 5. Postavka nam morate vrniti v neporabljene stanje, z originalno embalažo. 6. Naročnik je odgovoren za stroške dostave na katerikoli vrnjene artikle. 7. Če vrnitev postavka je izkazalo za dobro delo, ko test, mora stranka prevzame vse stroške, 8. Kupci morajo pošlje blago nazaj v originalni paket, preden bo celotno vračilo 9. Z nakupom tega artikla avtomatsko strinjate z našimi pravili in pogoji. 10. Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.

***** Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije predmetov.

Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca) povratni naslov in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.

Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo, ali jih dati povračilo ASAP.Okvir Material: TR90 Teža: (O): 16g

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki