CISULI Svileno Obleko iz Svile Krep De Chine 16momme Tkanine Cvjetnim Natisne Nove Desigual Classic Udobno Poletje Obleko Plus Velikost

CISULI Svileno Obleko iz Svile Krep De Chine 16momme Tkanine Cvjetnim Natisne Nove Desigual Classic Udobno Poletje Obleko Plus Velikost

w18776

Novo

Na zalogi

€44.38 €26.63
Količina

Oznake: krep de chine svile, krilo desigual, bombažne krep, tkanina, yuzi, hlače svile krep, habutai svile, baby mlečnih zob, tommy hilfilger ženska, desigu, desigual obleko obleke.

Velikost Grafikona

* Zaradi roko meritve,obstajajo lahko tudi 1-2 cm toleranca.

Lastnosti In Specifikacije

100% Svila Krep,Mat,Lahka,Mehka,Dihanje,Quick Dry,Anti-Alergija in Bacteriostasis

Povratne Informacije Od Strank,

Svila Znanja

Svila krep de chine, iz francoske besede "krep Kitajske," je vrsta znanih vsestranski svilene tkanine, znan po svojih podcenjeni razkošje, lesk,mat teksturo, presenetljivo lahke, kakor tudi res odlično drapery.To je tkanina je zelo enostavno skrbeti,in trajne nositi.

Način Za Razlikovanje

* Naravna svila je mehko in prijetno na dotik, posebej v vročem dnevu, naravna svila je zelo dihanje brez obremenitev kože,medtem ko umetna svila je vroče in unbreathable tudi to je tanka. * Naravna svila je 100% beljakovin, z biseri blešče, ne preveč. * Ko gori majhen del naravne svile,ogenj je majhen in izklop kmalu,tkanine bo izkazalo, da črni prah,diši po dlako ali kožo žrtve,medtem ko sintetičnih bodo spali, hitro,potem pa se topi in se obrne do temno žoge, ko postane hladno. * Dal naravne svile v 84 razkužilo,mešamo.To bo raztopljenih v vodi,medtem ko umetne svile še vedno hranijo kot original.

Navodila Za Pranje

Ročno pranje s šamponom v nizko temperaturo | Vedno sledite carelabel | Ločeni vaše barve; * Ročno operite in osušite v senci. * Uporabite nevtralen detergent,ne močno drgnite ali uporabite lase krtačo. * Izogibajte se stika grobo površino. * Izogibajte se spray parfum neposredno svilene tkanine.

Pakiranje

* Vsako obleko je pakiran v EPE vrečko,brez darilo polje.

CISULI

Osredotočite Se Na Naravne Svile,Osredotočite Se Na Vašo Lepoto & Zdrava

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<