GUSGU Polnilnik USB LED Zaslon Dual Hitro Telefon Adapter za Polnilnik Steno Potovanja EU Polnilnik za iPhone, Samsung

GUSGU Polnilnik USB LED Zaslon Dual Hitro Telefon Adapter za Polnilnik Steno Potovanja EU Polnilnik za iPhone, Samsung

w187612

Novo

Na zalogi

€5.84 €4.09
Količina

Oznake: industrijska polnilnik usb, sasung hitro polnilnik, dabel usb hitro polnilnik, polnilnik telefona, charg, galaxy samsung, aukey, usb polnilci zaslon, organizator mobilni polnilnik, stick usb.

GUSGU Polnilnik USB LED Zaslon Dual Hitro Telefon Adapter za Polnilnik Steno Potovalni Polnilnik EU za iPhone

· MOČNA KAPACITETA Z DVOJNIM POLNJENJEM - 2 vrat USB, ki so 5V/2.4 moč, in vam omogoča polnjenje DVEH naprav hkrati, na vrhu hitrosti!

· SMART LED INDIKATOR - Voltov in ojačevalniki zaslon vam pomaga, da sortiranje boljše polnjenje kabli, ki so debelejši baker zato dajatev hitreje in prihranite čas.Upoštevajte, da veliko mobilnih telefonov, ki bodo omejili polnjenjem, ko je zaslon na zmanjšanje ogrevanje učinke, zato je najbolje, da pustite telefon preklopiti v način spanja, pred sklepne ugotovitve

· PAMETNO POLNJENJE VEDNO Prepozna katero koli napravo, in povečali učinkovitost polnjenja.Zgraditi v pametna tehnologija zazna vse priključene naprave, sama prilagaja ustrezno, in za zagotavljanje konstantne napetosti, da se zmanjša čas polnjenja.

· SMART ČIP - vgrajena varovala zaščito vaše naprave pred čezmerno, njihovo pregrevanje , več moči, več valut, nad tlaka, visoke temperature zemlje uhajanje zaščito,nad igrajo zaščito in kratkostična zaščita.

· TRAVLE PRIPRAVLJEN - Polnjenje tri naprave, ki uporabljajo samo en lahek in prenosni polnilnik toliko lažje, če potujete.: AC100-240V, idealen za potovanja po vsem svetu.

To GUSGU DUAL-Port Potovalni Polnilnik, z inteligentno polnjenje čip, potovalni adapter lahko samodejno prepoznal, polnjenje naprav in zagotavlja optimalen polnilni tok za vsako povezano napravo, ki zagotavljajo hitro, učinkovito in varno polnjenje na vaših napravah.

Samo enkrat pritisnite,, če želite preveriti .

Specifikacija:

· Model No.:GUSGU DVOJNO USB LED Polnilec

· Vhodna napetost: AC 100-204V ~ 50-60Hz 0,4 A

· Skupna moč: 5V/ 2.4

· Ena vrata izhod: 5V/2.4(Max.)

· Material: ognjevarne PC

· Teža: 57g

· Dimenzije: 80x45x28mm

Kaj je V Škatli:

· 1 x 2-Port USB Polnilnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<