Najnovejši Xiaomi Mi Smart Težo Obsega 2 Zdravja Uteži Obsega Bluetooth 5 Digitalne Lestvice Podporo Android, Ios 4.3 9 Mifi app 150 kg

Najnovejši Xiaomi Mi Smart Težo Obsega 2 Zdravja Uteži Obsega Bluetooth 5 Digitalne Lestvice Podporo Android, Ios 4.3 9 Mifi app 150 kg

w186238

Novo

Na zalogi

€29.35 €20.54
Količina

Oznake: coatuncle xiaomi 8 se, 4g mifi, mi lestvici 2 xiaomi, uradni xiaomi, mi9 xiaomi, mešalnik bluetooth 5, pazi xiaomi 9 pro, sredstva mi 9, obsega 2 mi, miki xiaomi mi 9t.

Prosimo, upoštevajte,:

Ta izdelek je xiaomi težo obsega 2, ne more preveriti telesne maščobe podatkov.Ker logistično podjetje sodelujemo z ne dovolite izdelke z baterijami, bomo odstranite baterije.Hvala vam za vaše razumevanje.

Visoka natančnost tlačni senzor

Dvojni način

Idealno težo v realnem času izračun

Telo bilance oceno

Visoka natančnost senzorja

Natančno zaznavati fizične spremembe vsak dan

Xiaomi obsega 2 uporablja visoko precizne manganovega jekla senzor, ki lahko natančno občutek za spremembe, od subtilnih do 50 g.

Vsako skodelico vode jeste in pijete lahko zlahka količinsko, in tri enote kilogramov, kilogramih in funtih so na voljo.

Izberite za učinkovito pomagal dorečejo svojo težo podatkov.

Visoka natančnost manganovega jekla senzor delovanje nadgradnje do 50 g

Xiaomi Šport APP

Narišite vaš premika krivulje

Odprite Xiaomi Šport App, si lahko podatke ogledate in fizične spremembe krivulje snemanje, kadarkoli, kjerkoli, in jasno videli proces lastne transformacije.Fitnes načrtov in prehrana prilagoditve lahko izvede tudi na podlagi ITM (Indeks Telesne Mase).Ob istem času, vsakič ko vaš tehtanje bodo podatki samodejno prenesli v oblaku prek APP, neomejeno shranjevanje.

Lažja teža, bolje

So idealno težo in se zdravo

Xiaomi obsega 2 je opremljen z idealno težo merilne funkcije.

Primeren je za svojo težo glede na višino in starost, ITM in drugih podatkov,

tako da vam ni treba slepo izgubijo težo in prekomerno telesno težo za lepoto oblike.

Hranite vaše telo, stabilno

Bilanca sposobnosti je bistvenega pomena

Bilanca sposobnosti je osnovni sposobnosti, telesne dejavnosti in izboljšanje ravnovesja lahko zmanjša tveganje za naše pade in skupno poškodb.V proso obsega 2 je opremljen s telesno ravnovesje test funkcijo.Ko zaprete oči in stati na lestvici, lahko razumeli vaše telo stanje na app.

Samodejna identifikacija vsakega družinskega člana

Xiaomi obsega 2 lahko samodejno prepoznal, družinski člani, ki temelji na telesu podatkov, in lahko podpira do 16 članov, dati v skupno rabo, tako da je celotna družina lahko delijo.Možno je tudi, da nastavite način za goste, tako da drugi ljudje lahko ukrep podatkov brez puščanja sledi.

Držite otroka tehtanje

Bodite pozorni na vaš dojenček je rast

Xiaomi lestvice 2 podporo tehtanje otroka, starši ocenjujejo enkrat, in potem je otrok tehtal v naročje in stehta, lahko samodejno pridobite otroka težo.Seveda, lahko ukrepa težo svojega ljubljenčka na enak način.

Enostavno vključi v domače okolje

Ne glede na uporabo ali izgled, Xiaomi obsega 2 je enostaven vendar polno izkušenj.Njena kristalno čisto, gladko in nežno teksturo se lahko vključijo v vsak dom slog brez občutka.

Skrite LED zaslon,

Na zaslonu je jasen in prinaša celosten videz in občutek.

Toplo bela, kaljeno steklo, več sitotisk

20 procesi so lepo oblikovana in trmast.

Zaobljenimi vogali, CNC natančnost obdelave,

Gladka in nežna, zmanjšanje naleteli škodo.

Mase ljudi, inteligentne, preklapljanje,

Pošiljanje paketov, dnevne potrebe, itd.

Poleg mase človekovega telesa Xiaomi obsega 2 lahko tudi zadovoljevanje potreb tehtanje manjših predmetov, in lahko izmerite še vedno življenje tako nizko, kot 100 g po jeder.Je lubenica sadje kupili dovolj?Dostavo kurirske je več?Majhen problem življenja tehtanje je rešen.

Bluetooth 5.0, hitreje in bolj stabilno prenos

Xiaomi obsega 2 uporablja low-power Bluetooth 5.0, teža hitrost prenosa podatkov je hitrejši in bolj stabilno, cenimo vaše vsak drugi.

Opomba:

1. Preden boste počutili neuravnotežen, se prepričajte, da odprite oči in stati na nogah.Ljudje s slabo ravnotežje sposobnosti, kot so nosečnice, starejše, in vestibular motnje v možganih ne uporabljajte to funkcijo.

2. Xiaomi lestvice 2 je treba 5 kg teža, zagona, lahko uporabite tehtanje način, ko jeder.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki