CNSUNNYLIGHT Avto/motorno kolo LED Dekorativna Luč Dobrodošel Signal v Sili Krila Žarnice Projektor Shadow Razsvetljavo Meglo opozorilna Lučka

CNSUNNYLIGHT Avto/motorno kolo LED Dekorativna Luč Dobrodošel Signal v Sili Krila Žarnice Projektor Shadow Razsvetljavo Meglo opozorilna Lučka

w186235

Novo

Na zalogi

€33.91 €23.06
Količina

Oznake: lepenka projektor, predvajalnik projektor, 40000lm, projektor, h4 žaromet, mobilna projektor, angel krilo, angel vrata, angel krilo projektor, duh shadow.

CNSUNNYLIGHT Avto/motorno kolo LED Dekorativna Luč Dobrodošel Signal v Sili Krila Žarnice Projektor Shadow Razsvetljavo Meglo opozorilna Lučka 1 set Pakiranje vključujejo: 2pieces LED vzdušje krilo luči (na desni in levi strani) namestitev accesseries

Glavne Prednosti: Enostavno namestiti, Ptica s Krili,kot so, fation in svež videz Mini velikost Univerzalna za motorna kolesa/e-kolesa/avtomobilov, Bele barve razsvetljave krilo-kot Smešno in barvita LED vzdušje luči, Okrasne lučke, notranja dekoracija luči, luči v Sili, opozorilne luči

Glavne Lastnosti: Napetost: 8-32V Svetlosti Barve: Bela Nepremočljiva, shakeproof, dustproof

Namestitev Pozor:

Kot varnostni preventivno poskrbite, da je avto imel čas, da se ohladi pravilno pred začetkom namestitve.

Dal vozila v park ali se prepričajte, da je varno v prestavi.

Prepričajte se, da je vžig izklopljen, in tipke odstrani.

Bodite previdni, da se prepreči opekline, še posebej, ko vklop ali izklop vozila razsvetljavo.

Bodite previdni, da se prepreči drobljenje, rezanje ali čebulice.Prav tako poskrbite, da ne dotikajte žarnice s prsti, kot to hoteti vzrok odtisi.

V celoti preučiti povezavo kontaktne točke, pristanišča in žice, kot nepravilna povezave lahko povzroči razsvetljavo težave.

Prepričajte se, da je konec žarnica ne pridejo v stik z notranje svetlobe ščit žarometov, ko prilagajanje žarnica.

Q&A

Ko se ladja iz moje naročilo?

Mi ladje iz vse blago v skladu z naročilom na enkrat, ko skladov pass za obvladovanje tveganj.

Lahko zaupam sliko objavil?

Vse fotografije so 100% prvotne sprejme naš fotograf.

Barve se lahko razlikuje zaradi razlik med računalnikom, monitorje nastavitev in goli oči barva razlika.

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, prosim, pustite nas vseh 5 zvezdic dobre povratne informacije.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Bomo poskušali naši moči, da reši težave.No garancijo voljo, če obstaja kakršen koli povratne informacije, manj kot 5 zvezde, preden sporočilo.

Garancija:

1 leto garancije časa.

Garancijski Pogoji:

1.Ta Garancija pokriva okvar, ki so posledica okvarjenih delov, materialov ali proizvodnje, s takšne napake so pokazala, da se je v obdobju 12 mesecev od datuma nakupa.

2.Garancija obsega samo izdelke, dobavljene v skladu z veljavno spletna naročila, ne pa njihova namestitev.

3.Izdelek, ki se šteje za napako, če se ne opravlja funkcij, opisanih zgoraj specifikacija ali presega povprečno nominalno neuspehov.

4.Garancija ne pokriva normalne zmanjšanje svetilnosti in premik svetlobe, barvna temperatura med življenjsko dobo LED čipov.

5.Garancija ne pokriva škode zaradi malomarnosti, zlorabe ali nepravilne namestitve.

6.Garancija pade takoj, ko so spremembe ali popravila storjeno brez predhodnega dovoljenja iz nas.

Garancijski zahtevki:

Vas prosimo, da nas kontaktirate, da datoteko garancijskega zahtevka, če mislite, da ste se soočajo proizvode z napako.Garancija se bodo storitve takoj ob izpolnjevanju naslednjih pogojev:

1.Preneha uporabo proizvodov z napako in o tehničnih težav za nas.

2.Predložiti dokazilo o nakupu, ki se ujema z zaporedno številko, izdelek, serijska številka ali drugi številk za identifikacijo proizvodov / izdelkov in datum nakupa.

3.Foto ali video neustreznih izdelkov, z vsaj eno sliko, kjer je izdelek predmet in njegovo nedotaknjeno serijsko številko so zajeti.

Ko garancijskega zahtevka je potrdila, poslali vam bomo zamenjavo ali pa delno ali polno nadomestilo glede na resnost napake.Pridržujemo si pravico zaračunati stroškov za dostavo zamenjavo.

Novo po-prodaje pravila:

Če izdelek ali pripomoček, ki je poškodovan, kupec oglejte video o problemu, in jo pošljite na Po-prodajno službo, po potrdite težav, kupec treba zmanjšati okvarjeni del, da pošljete fotografijo, ki nam, kot je potrebno, vam pošlje novo vlogo za garancijo.Pravila tovora, so spodaj:

1. V 3 mesecih od naročilo, prodajalec plačati celotno tovorni garancije.

2. V 3-6 mesecih od naročila, tako kupec in prodajalec bo plačal tovora na pol.

3. V 6-12 mesecih od naročila, kupec plača celotno tovora.

4. Po 12months, kupci lahko pošljete sporočilo na naš servisni oddelek.Bomo tudi podporo kupci.

5. Dodatek kupec kupiti ločeno v roku 3 mesecev garancije, bomo plačali tovornega garancije, po 3 mesecih kupec lahko pa nas kontaktirate za pomoč.

Prosimo, obrnite na našo pomoč strankam za nadaljnjo pomoč.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<