Zlati Estetske David Kiparstvo S Krono Platno Wall Art Natisne Kip Slikarstvo Plakat Slike Za Dnevna Soba Dekoracijo

Zlati Estetske David Kiparstvo S Krono Platno Wall Art Natisne Kip Slikarstvo Plakat Slike Za Dnevna Soba Dekoracijo

w18605

Novo

Na zalogi

€8.31 €3.74
Količina

Oznake: estetski spalnica, dekor za prostor, sodobne estetske, sculptur, indi soba, estetske slike za steno pack, david michelangelo, pisanje estetske slike, enostavne estetske plakati, skulpture plakat.

OPOMBA

1,slika ni ročno, je natisnjena s strojem na platno, ki je najboljši material za barvanje, to je debela,storng,nepremočljiva,ima žive barve in ne bo izginila,je idealen za domačo dekoracijo, otroci spalnica dekoracijo,dnevna soba dekoracijo,darilo. 2,plakat je brez znotraj in zunaj okvir, da dol, stroške prevozov,št znotraj raztegne okvir,št zunaj okvirja,le valjani platno.vendar ta velikost je običajno foto okvir velikost in boste lahko dobili pripravljen okvir enostavno. 3,Kot svetlobne učinke, barvo predmetov mogoče malo razlikuje od slike. 4,Če imate kakršne koli težave,se lahko obrnete na nas kadarkoli,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala!

VELIKOST SKLIC

Prosimo, preverite spodaj velikosti primerjati.

Slikarstvo Scene

Drugačen slog slikarstvo, primeren za različne sobi,če vam je všeč ,sprejemamo tudi po meri.

Kupec Kažejo

Naše slikarstvo da ste staisfied,da je naša edina želja.

Zakaj Izbrati Nas

Mi samo ponujamo visoke kakovosti z nizkimi stroški,dolgoročno sodelovanje je dobro za vas in za nas. 1.Uporabljamo strokovne in močne PVC CEV embalažo, da se zagotovi varnost vašega paketa v prevoz. 2.Vodoodporni trak zaviti okoli cevi.

O Ladijski

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki