Korzet 100 kozarcev Shaperwear Pasu Trener Ženske Trebuh Nadzor Veziva Velik Plus Velikosti Bustier Pobrala Trak Pasu Telo Oblikovalec

Korzet 100 kozarcev Shaperwear Pasu Trener Ženske Trebuh Nadzor Veziva Velik Plus Velikosti Bustier Pobrala Trak Pasu Telo Oblikovalec

w185586

Novo

Na zalogi

€575.44
Količina

Oznake: zelena bustiers, toe oblikovalci, d trenerji, wast trener, korzet pasu trener usposabljanje, trebuh pas nadzor hlačne, binder obroč, trener pasu, pas trener sa, korzet ženska.

Lastnika besede:

Moja trgovina zaprta za 4 leta, ko sem se naselili in se posvetiti vse sam, da moja družina in otrok.Zdaj moja lepa sin lahko hodi in govori,jaz pogrešam mojo kariero je tako veliko, da komaj čakam, da se ponovno odpre moje trgovine, da imajo nekaj dobre kakovosti oblikovalci z vsem svojim strankam!Moj Stric je proizvajajo oblikovalci desetletja,sem ročaj vse izvozno dejavnostjo, ki je tako na debelo in trgovina na drobno zajema.Če ste naročili naši oblikovalci in všeč mi je, da začnete svoje podjetje,bi to, kar smo lahko sodelovali, da vam pomaga vzlet !

Dobrodošli, da nas kontaktirate za več debelo!

Želeli smo ekipa doseči več!

Vse naše stranke, ki bo na voljo z majhno brezplačno skrivnost darilo!

Želim vse moje drage stranke postavka je zaželeno in bravo življenje!

Obvestilo Pred Postavite Naročila:

1,Pls prosimo, sporočite nam vaše potrebne velikosti in barve,da lahko mix telo oblikovalec je velikostih in barvah.

2,več oblikovalci naročite,cenejši navedek bo na voljo.Pls obrnete na nas, če želite, da bi velike količine telo oblikovalec.

3,Dostava po DHL,SF,FEDEX,UPS,TNT, je odvisna od različnih dostava condifitions.Kdaj se odločite, DHL,

vendar DHL treba čakati, da je čas, nato se bomo z ladjo, ki jih ups ali fedex, odvisno od tega, katera je hitro.Običajno 5-7 delovnih dneh.

4,Dobrodošli na premešamo, da bi druge ženske korzet,obleka,moškega telesa oblikovalec,rit lifer,girdle cinchers o naši trgovini.

5,body shaper je velikost grafikona, je človeško ukrep,1-3cm tolerence, da je sprejemljiva.

6,Če pošiljajo napačno ali poškodovano tisti, vračilo na naše stroške.

Podrobnosti:

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<