BMT Original 10pcs Vrhunske Kakovosti 1715mAh Baterije za iPhone 6S zamenjava iOS 13 Kobalta Celice + ILC Tehnologije v 2019

BMT Original 10pcs Vrhunske Kakovosti 1715mAh Baterije za iPhone 6S zamenjava iOS 13 Kobalta Celice + ILC Tehnologije v 2019

w18500

Novo

Na zalogi

€59.19
Količina

Oznake: l baterije, klic iphone 12, iphone 6 namestitev baterije, navodila za iphone baterija, ip 8 baterija, automat iphone 6s baterije, iphon 7 golf baterije, eu skladišče, skladišče, 37 baterije.

5 Razlogov, Zakaj Bi Morali Kupiti Naš Izdelek:

- Vse Izdelke Delež 1 Leto Garancije

- 100% Testirani Pred Odpremo

- Smo tovarni proizvajalca

- Strokovne Baterije polje za 10 let

- 365 Dni politiko Vračanja in brez Poštnine v Obe smeri

Kako postavka izgledal?

Ste za nakup Vrhunske Kakovosti Baterija za 6S, 100% Kobalta celice + BMT ILC Tehnologije v 2019 + TI CPU PCM z 2 Leti Garancije.

Baterija Specifikacija:

PCM Specfication:

Polnjenje in praznjenje krivulja:

Certificirano Baterija:

Bamyoyo Podjetje je še posebej pozorna na kakovost baterije, prodamo.Vse naše baterije, ki so se strogo držijo standardov in proizvodnih procesov.Baterije v skladu z certifikate o skladnosti.

Nekaj pomembnih točk v Proizvodnji Baterij:

1.Bamyoyo baterije so razvrščanje v zmogljivosti za razvrščanje kabinet kabinet, po 8 ur razvrščanje, natančno branje baterije podatkov, pregled zmogljivost glede na kapaciteto iPhone zmogljivost baterije, če je zmogljivost ni do standardnih bo odstranjena.Tako daleč, kot dobro vemo,, ni vse baterije proizvajalec bo selekcijo celice, enega po enega, večina od njih bo samo to ramdom preverjanje zaradi visokih stroškov dela in časa.To je razlog, zakaj naše baterije " kakovosti so bolj stabilni od drugih.

2.Semifinished baterija je celovit pregled z Texas instruments programske opreme.Za iPhone baterije se razlikuje od drugih mobilnih baterijo, ker na KRMILNEM vseh komunikacijskih podatkov, ki jih mora dobili povezavo s Telefonom.Texas Instrument design CPU za iPhone baterija, ki je, zakaj Texas Instrument je baterija programske opreme za upravljanje je najboljša za testiranje.

3.Harding delovnem timu.Baterija je kakovost je naše vse.Vse naše člane rezervne brez napora pri zagotavljanju dobave kakovostne baterije.Boste lahko izvedeli več o naših FB Strani BMTbattery, če ste zainteresirani.

Nekaj Slik iz sejmu:

Kaj so rekli ?

Kako Mi Bo Pomagal ?

- 4 Let delovanja v njihovi Deli in pribor polje.

- Vedno je Tukaj za Vse Vaše poprodajne Problem.

- 24 ur na Spletu ali Odgovor Emails v 3hrs - 6h.

Plačilo:

Dostava:

Povratne informacije:

Prizadevamo si za Pet Zvezdic 5/5 podrobna ocena pozitivne povratne informacije.Če iz kakršnega koli razloga

niso zadovoljni, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite težave pred odhodom

povratne informacije ali odpiranje spora o www.apok.si.

Kupi Zdaj !

Vaše Stranke všeč !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki